Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aloha. Nu am mai trecut de mult timp prin topicu' asta si imi era dor sa va scriu ceva. Cu toate ca multi nu au vazut cu ochi buni plecarea mea pe usa din spate din GSB, multi mi-au ramas prieteni. Trecand peste asta, astazi am lucrat cu mare drag la o semnatura pentru voi, pe care o meritati din plin si sper eu sa o purtati cu drag. Felicitari tuturor :

GSB.png

GSB.png

Multumim Ionutz!

neatza colegi ce mai faceti?

Aloha. Nu am mai trecut de mult timp prin topicu' asta si imi era dor sa va scriu ceva. Cu toate ca multi nu au vazut cu ochi buni plecarea mea pe usa din spate din GSB, multi mi-au ramas prieteni. Trecand peste asta, astazi am lucrat cu mare drag la o semnatura pentru voi, pe care o meritati din plin si sper eu sa o purtati cu drag. Felicitari tuturor :

GSB.png

GSB.png

Multumim Foarte frumos ionut ,sunt chiar foarte reusite pozele vravo!!!!!

GSB.png

GSB.png

Yeah...foarte tari pozele, meriti multe reporturi. :))

Si apropo, de ce "usa din spate"??

Salut baieti!

M-am intors si eu din vacanta...vorbim in game!

Pa pa!

OOO Bizon bine ai venit ma ........

Bine te-am gasit :* :* :*:X

Ba, nu cred, ma uitam frumos pe forum la Avispa, am un prieten acolo si voiam sa vad cum sta treaba, si vad ca Zarzare i-a umplut de Faction Warn-uri, am zis ca nu e posibil asa ceva, puteti verifica si voi :)))

Eu ma bag la somn, good night !

@ Bravo lui daca mai eram si eu in SF la fel as fi facut mai ales lui oTo dupa cum vezi si-au facut mult dusmani Avispa cu atitudinea asta care o au de obecei de (eu sunt cel mai tare restu sunt fraieri) nu e chiar asa cum cred ei

Neata zeilor ! Bafta la waruri azi si maine, eu o sa intarzii, sper sa ajung macar pe la sfarsit.

EDIT: @, Sa stii ca asa este, dar uite, datorita arogantelor au inceput sa piarda SF-ul. Ma, nu toti sunt asa, dar au acolo niste piese care se cred cei mai buni, si daca ii omori la war: "BAAAAA AIMERULE, AI POST". Si mult spam dupa asta.

Edited by MF DSG

Neata zeilor ! Bafta la waruri azi si maine, eu o sa intarzii, sper sa ajung macar pe la sfarsit.

EDIT: @, Sa stii ca asa este, dar uite, datorita arogantelor au inceput sa piarda SF-ul. Ma, nu toti sunt asa, dar au acolo niste piese care se cred cei mai buni, si daca ii omori la war: "BAAAAA AIMERULE, AI POST". Si mult spam dupa asta.

Ai vrut sa zici: salut zeule*!! Eu sunt singurul zeu de pe aici..