Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Ba,duceti-va in pasnica fratioare ca mafia nu este de voi,numai INACTIVI...cand intrati o data de doua ori pe samp va laudati pe /f ca dati 3/3 si cand colo sunteti vai de capu vostru.Aveti noroc cu Dookid ca este mai intelegator,daca as fii in locul lui nu as fii asa,deja intreceri masura!!!!

PLECATI IN PASNICA DACA NU VA ESTE GANDU LA MAFIE!

TraTeCyy 26 d-8 350 PhaReLL 16 d-2 160 FaTzA 14 6 220 CoKe. 9 6 100 BiZoN. 8 5 220 aNNakin 10 7 420 the.punisher 4 1 370 DOC97 6 5 430 YoshiJiro 8 7 200 drunKer 7 6 310 [rTn]K0rS 7 6 310 DSG 1 1 300 TurneR. 1 2 20 sRn 0 1 100 [AIM]DooKid 4 5 350 iStunt. 2 4 390 [sir]BadDriver 2 4 60 [rTn]TheS.T.I.G. 3 5 300 ALex... 0 3 320 [AIM]Amigo 5 8 240 Kiranulea 2 5 300 pArAdOx. 5 8 310 Gabos. 1 4 240 [AIM]qMenthoL 6 9 320 [AIM]Bombardier 1 6 230 Kikioo 3 8 190 [AIM]Maximuss 3

8

Primul scor cati au omorat al doilea de cate ori au murit!

NICI EU NU SUNT ZMEU DAR NICI CA VOI BA AIA DE LA ULTIMELE LOCURI >:PX( X(

Eu zic sa bei o bere si sa te calmezi!

Eu zic sa bei o bere si sa te calmezi!

Ce sa te calmezi mai vere,cand vezi atata bataie de joc,tie iti convine sa stai 2 ore pe pc si sa iti faci nervi aiurea?

Eu sincer sa fiu recunosc ca azi am fost paralel dar macar am fost prezent

Mai am de invatat la Tec si combat ca ma incurc in ele

Dar deagle and m4 no comment ;)

Va-ti batut joc de noi aseara la waruri astia care erati AFK in HQ noi ne straduiam sa luam/pastram zona si voi o frecati in HQ sa va fie rusine

Neatza. Vreti attack, dar voi nu ascultati.

In primul rand ar trebuii sa ascultati de rank4+.

In al doilea rand nu mai plecati singuri de la HQ, ajungeti pe zona si muriti(Pierdeti 5 minute pe drum). Mergeti cu heli/masina plina.

In al 3-lea rand nu mai stati dupa heli daca aveti si masini.

In al 4-lea rand invatativa sa va organizati si singur, ma refer sa veniti unde sunt si ceilalti, nu RAMBO. Stiti doar ca se dau 4 pcte pe influenta noi mereu am fost mai multi ca ei pe /members dar pe zona nu. Ex aseara la vtb eram decat 7 pe zona si 28 pe members.

La sfarsit de saptamana voi face o evidenta, cine a lipsit la majoritatea war-urilor va primi FW.

Neatza. Vreti attack, dar voi nu ascultati.

In primul rand ar trebuii sa ascultati de rank4+.

In al doilea rand nu mai plecati singuri de la HQ, ajungeti pe zona si muriti(Pierdeti 5 minute pe drum). Mergeti cu heli/masina plina.

In al 3-lea rand nu mai stati dupa heli daca aveti si masini.

In al 4-lea rand invatativa sa va organizati si singur, ma refer sa veniti unde sunt si ceilalti, nu RAMBO. Stiti doar ca se dau 4 pcte pe influenta noi mereu am fost mai multi ca ei pe /members dar pe zona nu. Ex aseara la vtb eram decat 7 pe zona si 28 pe members.

La sfarsit de saptamana voi face o evidenta, cine a lipsit la majoritatea war-urilor va primi FW.

Un + de la mine Boss! este adevarat ceea ce zici!

Salut!

Am scapat si cu simularea la biologie!

Sper ca in seara asta sa luam LS iara.

Vorbim la war, papapapapa

Am iesit si eu, ma duc la somn ca maine iar la munca.

O noapte buna sa aveti.

Nu fiti tristi, luam LS-ul de Luni. Ceao:*

Trebuie sa luam masuri neeaparat nu se poate asa ceva unii sa ne batem joc chiar asa nu ascultati deloc mai ales de cand numai e Ted

Ma bag la somn maine iar scoalaa waa maine am teza la info clar.De maine daca nu ne punem serios pierdem tot si banuiesc ca nimeni nu vrea asta

Hai Noapte Buna

Edited by rTn K0rS