Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC Baa noi avem multi mebrii buni, dar sti care-i problema ca pe unii va doare-n cot, poi daca am fii cum am fost aseara 30-35 on la war si in permanenta 30 pe turfs am rupe si vdt si vtb va asigur asta suntem mai buni ca ambele, dar asta e problema ca nu veniti pe tufs si stati afk in hq

http://imgur.com/192VlPY,NlQCYjj#0 S@L+P@

Puteti spune ce vreti c-am luat worst, cum dracu sa nu iau cand ma duc unu pe zona contra 18? (macar eu ma duc, nu ca altii, care fac -2 si stau afk in hq sa nu ia worst) +ca am si tecurile astea de 2 zile, mai mult ma incurca..

Cand o sa fiti seriosi, o sa castigam si noi ceva. Si din aia 19 cat suntem pe /members macar 15 sa fim pe zona..nu ca azi. constant 2-3 pe zona maxim 5

@, http://www21.zippyshare.com/v/28739515/file.html . Noapte Buna GSB. i wish we could get into the wars with More members. Salut.

@, Nu. bagi KMF03Z.cs in cleo Folder. That's All.

care se pricpe la damage informer call me in game

Nu e greu, cauti Damage Informerul pe net (

) si il bagi in folderul CLEO (4+ de preferat) nu-ti trebuie sampfuncs si altceva, nu e la buton, nu-i cod.

Edited by BaD05

Ba cumetreeee cu baaa sa ai 7-2 si sa te ia din urma in halu ala ba chiar sa te si bata la 7-8.Asta arata indiferenta cu care ne tratati unii dintre voi ati vazut la primu war ne-am descurcat foarte bine, dar dupaia gata va bagati afk sau dati /q.Trebuie sa faca ceva Dookid