Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baa cu astia daca prostia ar durea ar fi cu siguranta in coma, dar noroc ca prostia nu doare dupa ce ca are wallhack mai face si SS si post ca sa vada lumea ca are el wallhack mai bine tacea si acuma era in game juca in continuare si mai dura mult pana sa-l prinda dar asa cand nu te duce capu nu te duce.Pana la urma urmei stit vorba aia daca taceai filozof ramaneai

Edited by AIM K0rS

Sau cica Pe tine si cu aim te bat.. Pai logic ba cine nu te bate cu aim nu? :))

Asa se intampla cand parintii sunt prea buni cu tine si iti cumpara pc:)) de la 5 ani si joci samp

La el coduri sa scrie cu doi de i

Edited by qMenthoL

Ba cand am venit mai de vreme de la antrenament era la Obor o bagaboanta (blonda) daia care ofera servicii contra cost :))))).Am vrut sa opresc s-o intreb cat e tarifu, aveam si bani, dar nu aveam cu ce s-o duc pana acasa si asa sunt singur acasa, ai mei plecati la tara :))) imi faceam de cap cu ea oricum era buna gagica rau de tot.Gata ma apuc sa dau de permis si iau si eu masina lu tata ce drq

Da aveam chef de o buca in seara asta calumea

Edited by AIM K0rS