Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baaaa mancavas gura voastra smekeri rau cops astia.Ei cand stiu ca nu primesc nimic la reclamatii fac pe smekeri si vb cu tine in bascalie si cand stiu ca iau FW gata se roaga de tine sa retragi mai are putin si te pupa in cur.Asa am patit azi cu KaZzy13x ala a explodat masina langa el aveam 6w de la BL si am luat 6k jail, dar omu a stat intentionat ca sa iau 6k jail.Si dupaia facea pe smekeru abia astept postu tau, dar a uitat acum 2 saptamani cand se ruga de mine ca sa retrag postu ca sa nu ia FW si Dookid s-a rugat de mine.De acuma in colo dau find pe el la ce-a mai mica abatere post post post.Poa sa se roage si Basescu de mine numai retrag nimic

In concluzie mult tupeu pe cops astia ba cand va roaga un cop sa retrageti postu ca ia Fw numai retrageti vaa rog mult ca dupaia va rade in nas aa dar cand stie ca nu primeste nimic face pe smekeru

Oooo da Ls VERDEEE !!! Numai au voie sa intervina cei din Departamente :X Acuma macar o sa aiba si ei activitate nu o sa stea toata ziua dejaba.

Salutare GSB, am fost rugat de prea indragitul vostru Chief Enforcer [uS]Smith sa postez aceasta poza cu el si prietenii sai facandu-si de cap.

CWdikXs.jpg

03dr37V.jpg

erZFyj7.jpg

XOOJOY5.jpg

DmFLSf4.jpg

2cDvY6M.jpg

04dTZjL.jpg

NX3ubJO.jpg

n6ADz8U.jpg