Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce rau imi pare ca nu am fost cu voi la war sa le rupem capu celor din VTB si din VDT am inteles ca v-ati descurcat bine ati luat 3/3 GG vin si eu vineri de la mare sa le dam o lectie suferintelor din VTB in 1 sap LS va fi verde

Baa morrr :)))))))))) =)))))) astia isi iau bataie cu tot cu coduri ce sa facem asta e nu au sanse nici cu coduri :)))))) VTB mai bagati-va ba ceva renko cu norecoil si aim ca sa mai luati si voi cate o runda asa la war ca oricum war-ul nu-l castigati :))) intru si eu de lunia viitoare la war sa le mai dam o bataie celor din VTB

Ba frate nu se poate asa ceva sa nu-i dai ban lu ala care e evident un codat infect pana la urma eu nu inteleg conteaza daca ma omoara sau conteaza faptul ca joaca cu coduri asta se vede ca are codd are el ceva pile pe la admini de nu ii da ban.Ii rupeti azi cu tot cu codurile lor.Hai ca am plecat pe plaja

Edited by AIM K0rS

Rezumatul zilei de astazi: http://i.imgur.com/OVHmORF.png

Daca imi accepta Dookid demisia,e ultimul meu post aici deci practic va urez bafta,daca nu,oricum n-o sa ne vedem prea curand,simt nevoie de o pauza,ca m-am saturat de codatii din alte mafii si inactivii din mafia asta care-si bat joc de munca altora.

Newlife,gata ba. si eu am nervi,toti avem.Intri pe turf mori instant,nu ai ce sa le faci...retrage demisia si nu uita ce ti am promis.

Poftim