Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TB Extraterestru, Ba fara misto acum,am mai vazut suferinte de astea ca tine,mai vorbeau pe la discutiile lor,mai se laudau pe acolo,dar sa vi la discutiile mafiei adverse pe care ati batut-o in 30 membri noi fiind maxim 15 si sa suferi,scuza-ma ca-ti spun dar ai probleme mari la mansarda si aici am incheiat ca nu vreau certuri,pwp.

Astia din RDT luati-va ba coite de mana cu VTB ca numai tine.Va da clasa ba fratii nostrii PIMPS face /pee pe voi fara coduri daca se scoate cleo va-ti cacat pe voi numai tineti nici HQ va da la muie PIMMPS din picioare daca se interzice cleo si asta e valabil si pentru VDT, dar mai ales pentru "prietenii" mei VTB.RDT sa moara mama pe putin 70% din mafie codati de VTB numai zic

Edited by AIM K0rS

@TB Extraterestru Da i drumu in .. de codat slab

Domnu.Tu ne faci codati dar ti-am dat kills cu pumnii. Deci inseamna ca exista aim la pumni si picioare.

Da, v-am batut.Ati fost inactivi si ati fost 15.V-ati fi asteptat la altceva? 15 vs 30. Puteam fi si de pe Marte ca tot va bateam.Numai la influenta v-am luat 5 runde.

Atat am vrut sa va spun.Nu-mi place cand cineva ma acuza fara rost. Dati vina pe coduri , insa nu va vedeti pe voi. Daca eram eu la conducere nici nu ma prezentam la war cu 10 membri on.

Oricum, tin sa va felicit deoarece , chiar si in 15-17 oameni ati dus o lupta buna.Ne-am luptat pana in ultima runda pentru turf.Un war asa de intens nu am mai avut de o luna.Jos palaria!

EDIT: Astept report de la fratii mei din GSB.

Edited by BigDevil

Salut fratii din GSB. Stiu ca n-am voie sa postez pe aici, dar deja ma dispera astia din RDT. Voi nu vedeti ca TOTI CARE INTRA IN FACTIUNE , FAC +? DA-O IN PULA MEA DE TREABA, TOTI MA? In factiunea aia, doar aia vechi, fac -, in rest , toti fac + si se dau mari si tari ca sunt buni.

Pai sa va zic eu , dragii mei, fosti colegi, pai in RDT sunt numai codati, incepand cu Bonnnie Aka Castiel aka Assos din Verdant Family daca va aduceti aminte. Vipera007? Un codat esuat, daca-mi aduc bine aminte, l-am recrutat si eu si i-am dat 5-0, acum, omul, ia best? [RDT].XAP, adica Cristiano, un copil copac care nu trecea de -5, a invatat sa traga peste noapte si face scor 42 - 17 parca. Cum am mai spus, singurii oameni fara cod de acolo sunt aia vechi de luni bune de zile. Pe langa asta, au tupeu sa sufere ca sunt buni, pai sa facem o reconstituire. Cat timp nu a fost cleo, i-am tinut in HQ pe pacalicii astia si pe aia din Bratva, si nu suflau, sa nu uitam de inegalabilul scor al fostului lider, [sQ]ANDREILOLZA, -84. Ei incep sa sufere ca sunt tari si domina? Ce dominati ma? Pulifricilor, va zic eu, nimic. Voi fara coduri, nu faceti +1 si sunteti mari si tari.

GSB pup, voi nu prea suferiti si-mi place. Va vedeti mereu de ale voastre. De cate ori am avut probleme, m-ati ajutat, respect.

Felicitari pentru warul contra Red Dragon Triad, v-am dovedit inca o data cine domina orasele. O zi buna !

Du-te ba donatorule si sufera altundeva, am pierdut, si? Priveste cat imi pasa ca dominati voi orasele.

@@AIM NewLife, pierdem, cum sa nu.

Edited by AIM Magnum

Good Morning Gsb, we Lost a Lot of wars This Week, wish to be Prepared today and to Come with the Right Number to War...

Gm, yea Right Punisher.

offline BaxteR DH01[nWo] 15.08.2014 12:27 14.09.2014 12:27 cheats

Cate waruri le-a castigat acest talent nebanuit de unul singur ? nu cred ca am atatea degete la maine+picioare sa le numar,pacat ca mai sunt muuuuulti ca el in cea mai "curata" mafie de pe server (VTB).

offline BaxteR DH01[nWo] 15.08.2014 12:27 14.09.2014 12:27 cheats

Cate waruri le-a castigat acest talent nebanuit de unul singur ? nu cred ca am atatea degete la maine+picioare sa le numar,pacat ca mai sunt muuuuulti ca el in cea mai "curata" mafie de pe server (VTB).

cel mai bine ar fi sa.ti vezi de viata ta si de mafia ta, am luat ban pentru o cifra ce apare in cleo, invatati sa pierdeti, cat castigati totul era frumos nu ? Acum ca ati dat cu curu' de pamant si va mananca celalalte mafii incepeti sa acuzati, ei bine degetul ala cu care arati spre mine bagati-l in c*r si apoi in gura, inceteaza sa mai vorbesti despre persoane ce nu le cunosti, o zi buna !