Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

N-ai cu cine frate in mafia asta,am putea lua asa usor 4/4 la ce membri avem dar nu,ORGANIZARE 0,SANCTIUNI 0,degeaba ai membri frate daca nu sti sa-i pui si la respect :-J,o sa mai vin la waruri cand o sa sanctioneze Dookid pe toti aia care stau AFk in HQ si ii doare-n 14 de tot ce se intampla,pana atunci bafta la waruri.

@@TB Extraterestru, Ba copile dar tu in satra ta nu te uiti ?

Bonnie Vinnie 20.08.2014 11:50 19.09.2014 11:50 cheats

Edited by AIM NewLife

Ba unii din mafie sunteti chiar degeaba.Gen Istunt si va simtiti si restu.Pe cand sa luam 4/4 voi stati in HQ doamne.Daca intri in mafie hai la waruri daca nu da-ti demisia.Yaphets ala e vai de mama lui,intelegeti si voi,cine nu stie cu incheietura baga codu.

Sal KF? scz ca postez aici, dar din rezumatul discutiilor si a cele intamplate, am decis sa va dau un suvenir. No report plz plz.

pwp la voi.

FvmXyCb.pngva prezint DREAM TEAM/GOLD TEAM B-ZONE 2014.

Edited by Kha Lifa

Stiind ca Yaphets ne urmareste foarte fidel discutiile o sa ii spun cateva vorbe aici referitor la ultimul sau post.

Asta nu e ce credem noi despre voi asta e ce cred playerii de pe server despre voi dat fiind ca nu noi am facut poza aia , si intr-un oarecare procent ce se vede in acea poza este adevarat asa ca incearca sa nu mai suferi .

#Asta nu e o scuza sa acuzi un rank 5 de la noi , probabil ca atunci cand o sa ajungi rank 5 in mafia ta nici noi nu o sa te mai acuzam , asta bineinteles daca o sa ajungi .

6 user(s) are reading this topic

5 members, 1 guests, 0 anonymous users

Edited by AIM BeyondOwn

Ce-mi place mie la astia e ca pleaca unu vine altu,ia ban un codat apare altu,VTB e ca o masinarie de codati,cred ca-i fabrica Levvy asta sau nu stiu cum face...dar se pricepe de minune la treaba asta.

Viseul frumos s-a terminat 79.119.41.68 YaPheTs Just.xeS[PhR] 20.08.2014 19:08 19.09.2014 19:08 Cheats, vacanta placuta iti doresc bunule.mwhahahahhaha.

Edited by AIM NewLife

Se pare ca durul nr.1 de la discutii Yaphets a luat ban , asa era si baxter inainte sa ia ban , asa era si Petros inainte sa il baneze Vinnie , si toti stim ca Petros si alti prietenasi de ai lui sunt manjiti pe maini , vedem ce se va intampla cu ultimele lor talente , andrey si giovani . Ne auzim prin joc .

Hop si Yaphets:)).Mai e Maryus00 ala sau cum il cheama

Andrey00 il cheama.Am dat de 10 ori report si alti membri si nici macar nu eram bagati in seama.

@R0LLs Esti bagat in seama doar ca inaintea ta au dat altii report.Si de exemplu daca eu dau /report rolls cheats si se uita un admin pe tine si dupa da altul /report rolls cheats ii inchide reportul

@R0LLs Esti bagat in seama doar ca inaintea ta au dat altii report.Si de exemplu daca eu dau /report rolls cheats si se uita un admin pe tine si dupa da altul /report rolls cheats ii inchide reportul

Stiu asta, dar nici macar nu inchidea report-ul, eram pe skype si dadeam toti report cu el si nu raspundea nimeni la nici unu.

Hai sictir. La voi in curte nu va stiti uita. Dar sa vorbiti de persoane pe care nu le cunoasteti sunteti buni. Rezumati-va la viata asta din joc. In loc sa va traiti viata reala, ia mai bine sa comentez ce face VTB. Va urez multa sanatate. K0rs sa mai dai si tu niste clear dalea, poate ne mai tii HQ din cand in cand. Amigo te mai ajut cu 1000 de euro? poate iti mai iei ceva din shop? adica de ce sa imi iau ceva necesar, mai bine bag bani in joc sa fiu bazat pe b-zone.

Astept report de la fratii mei din GSB