Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baaaa fratee numai pot m-am imbolnavit de tot, fata de care mie imi place si tin la ea enorm s-a combinat cu cel mai bun prieten al meu.Trebuia sa-i zic tot ce simt pentru ea cand se certase cu el, cand se consola la mine.Asa e cand esti prost, fraier etc....

https://www.facebook.com/zuzrazvan?fref=ts

Sti ce mi-e necaz maree ca stiu sigur ca si ea simte acelasi lucru pentru mine asta mi-e necazu ce-l mai mare a zis ca daca vrea se combina cu mine, dar de ratat ce sunt nu am insistat asa e cand esti prost ce sa fac ma asta e stiu ca timpul nu e inca pierdut

M-am imbolnavit de tot sti cum imi face stomacu numai flutorasi

Hai sictir. La voi in curte nu va stiti uita. Dar sa vorbiti de persoane pe care nu le cunoasteti sunteti buni. Rezumati-va la viata asta din joc. In loc sa va traiti viata reala, ia mai bine sa comentez ce face VTB. Va urez multa sanatate. K0rs sa mai dai si tu niste clear dalea, poate ne mai tii HQ din cand in cand. Amigo te mai ajut cu 1000 de euro? poate iti mai iei ceva din shop? adica de ce sa imi iau ceva necesar, mai bine bag bani in joc sa fiu bazat pe b-zone.

Astept report de la fratii mei din GSB

Pai.. odata ce baga atatia bani in joc inseamna ca pentru el acei bani bagati sunt doar niste maruntisuri.. fata de tine care cred ca nu ai o chifla in stomac si ai net furat de pe la vecini :* .

Vedem ce lunga va fi vacanta. Pe tine nu te cunosc, vrei si tu minigun-ul meu? Dau pe gratis.

Ba ratatule cati nervi am eu din viata reala nu am chef de prostia ta ma doare pe mine-n pula de tine si de parerele tele.Eu ma filmez la war cand vreti voi sa vedeti ca nu am numic si va dau clear cand vrea pula mea fara nici un cod, nici daca jucam pe bani nu bagam coduri ca sa castig un war asa ca hai valea de aici coatule si taci in pula mea din gura nu eu sunt ala care a luat ban pentru coduri tu esti ala numai comenta aiurea pana si liderul tau (Levy) a recunoscut "AI luat ban numai ma fa de ras pe la discutii GSB"Asa ca iti urez vacanta placuta pe banlist si stai linistit din VTB vor mai urma multi asta asa ca sa nu te plictisesti

Edited by AIM K0rS

Ba cand sa dai attack la 9 de ce nu merge RPG?Ce drq are dupa ce am destui nervi ma mai enevez si cu asta