Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Amigo, Adevarat.Dookid ar trebui sa ia exemplu de la Levvy daca vrea sa aibe si el 30 pe turf dar mi-e greu sa cred ca va face asta :).

Votati 19:00 - 22:00 interval waruri http://forum.b-zone.ro/topic/233038-program-war-toamna/?p=3431202 cel mai bun.

Edited by AIM NewLife

Ba noi avem ca obiectiv luarea LS-ului sau mi se pare ? pai Dookid n-are obiectivu asta,el e multumit ca are 15 turfuri,zic sa ne schimbam obiectivu in : Pastrarea Hq-ului in urmatoarele saptamani,de acord? macar poate pe asta il realizam,Dookid o sa fie multumit oricum.

@, Du-te si te ia de mana cu Dookid,si ce ma daca-i la 1240124124 metri distanta turfu?,aia din Avispa cum au putut lua tot SF-u si sa-l si pastreze atata timp,aia din RDT cum au putut lua LV-ul? ce ma noi suntem mai prosti,nici Avispa,nici RDT n-au membri mai buni ca noi,doar ca acolo exista organizare si sanctiuni iar noi ducem lipsa totala de astea 2 lucruri asta-i toata diferenta dintre noi si ei.

Mi se pare aiurea sa ai atitudinea avem 15 turfuri nu ne mai trebuiesc turfuri ca sunt departe si sunt si codati , pai asa nu o sa facem nimic , cica e turful aiurea si nu castigam din cauza pozitiei si distantei dar cand ei sunt mai mult pe turf decat noi pe /members e logic ca pierdem , nu mai accepta invoiri Kid .

Edited by AIM BeyondOwn

@AIM NewLife As zice si eu ceva dar mai bine tac.M-am chinuit cu mafia asta de cateva luni incontinuu.Am adus membrii buni,printre care si tu,beyond,blade etc.Si totusi,nimic,sunt luat de prost dar toate la timpul lor.

@@AIM NewLife Lasa ma tu compari rifa cu noi si rifa au oameni buni, dar acolo e organizare ii organizeaza Ashakanar.Si RDT ce sa mai zic de ei aia numai azi au luat ban vreo 2 codati.Nu va mai plangeti atat warurile de astazi au fost in favoarea mafiilor adverse pentru ca au avut turfu aproape de HQ degeaba se caca pe ei uni din VTB ca "Domne se vede ca a luat Qmenthol ban" Laso drq ca si cu el si fara el tot aia e.Ne-am luat bataie si cu el.Daca se vor indeparta astia mai mult de HQ stati calmi ca ii rupem

@@AIM NewLife Corect mai ales Fulger ala sa moara mama rupe codu ca asa-i la moda renko.cs pe stik

Frate stau si ma minuntez cum de Giovani ala nici acuma nu a primit ban asta arata mult despre admini

@, Te rog nu mai pronunta cuvintele astea 2 "ne revenim" ca lesin dracu de ras cand aud,pic de pe scaun jur,orice dar nu astea,de 2 luni jumate de cand sunt aici ne tot revenim dar nu stiu cum se face ca tot mai prost o ducem =)).

@@TRATEC, Fix tu ti-ai gasit sa vorbesti,daca ma uit prin loguri la tine sa vad dupa cate waruri pierdute ai iesit si n-ai mai intrat...daca zicea altu taceam dar fix tu te-ai gasit :)).

@, Te rog nu mai pronunta cuvintele astea 2 "ne revenim" ca lesin dracu de ras cand aud,pic de pe scaun jur,orice dar nu astea,de 2 luni jumate de cand sunt aici ne tot revenim dar nu stiu cum se face ca tot mai prost o ducem =)).

@@TRATEC, Fix tu ti-ai gasit sa vorbesti,daca ma uit prin loguri la tine sa vad dupa cate waruri pierdute ai iesit si n-ai mai intrat...daca zicea altu taceam dar fix tu te-ai gasit :)).

=))