Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am postat evidenta de la warurile de azi....

Ce sa zic, in lv ne-am descurcat bine, in ls mai putin bine...

Credeti-ma e greu sa fii atent si la war si la chat + ca rank 5 care sa ne ajute cu /fvr nu avem, eu nu sunt obisnuit inca cu lv-ul dar + tot fac, mai putin ca in lv dar fac, imi dau silinta si incerc sa va ajut dar unii dintre voi se cearta cu mine fara motiv, v-am zis din prima zi, daca nu va place cum ma descurc sau daca nu va place de mine ca personalitate nu ezitati sa imi spuneti sau daca nu ma vreti in factiune va rog din tot sufletul sa imi ziceti si se rezolva, am venit aici sa ajut dar vad ca nu sunt bine primit, unii din voi cred ca gata intru pe turf si fac +1000, dau /fvr la prima cerere, vand arme etc. Ei bine nu e asa, o sa fie mai greu saptamana asta pana vad cum sta treaba si pana ma acomodez.

Eu incerc sa ajut credeti-ma imi dau silinta mai mult decat o faceam in Bratva....

Va mai zic o singura data, daca nu ma vreti aici spuneti-mi in fata si ma car, nu vreau sa va incurc sau sa creez neplaceri.. X(

Edited by AIM PIttbulL07

Am postat evidenta de la warurile de azi....

Ce sa zic, in lv ne-am descurcat bine, in ls mai putin bine...

Credeti-ma e greu sa fii atent si la war si la chat + ca rank 5 care sa ne ajute cu /fvr nu avem, eu nu sunt obisnuit inca cu lv-ul dar + tot fac, mai putin ca in lv dar fac, imi dau silinta si incerc sa va ajut dar unii dintre voi se cearta cu mine fara motiv, v-am zis din prima zi, daca nu va place cum ma descurc sau daca nu va place de mine ca personalitate nu ezitati sa imi spuneti sau daca nu ma vreti in factiune va rog din tot sufletul sa imi ziceti si se rezolva, am venit aici sa ajut dar vad ca nu sunt bine primit, unii din voi cred ca gata intru pe turf si fac +1000, dau /fvr la prima cerere, vand arme etc. Ei bine nu e asa, o sa fie mai greu saptamana asta pana vad cum sta treaba si pana ma acomodez.

Eu incerc sa ajut credeti-ma imi dau silinta mai mult decat o faceam in Bratva....

Va mai zic o singura data, daca nu ma vreti aici spuneti-mi in fata si ma car, nu vreau sa va incurc sau sa creez neplaceri.. X(

Stai ma linistit.

Noapte buna !

Neata baieti, se pare ca eu dau trezirea in dimineata asta. Va felicit pentru war-urile de aseara, ma bucur ca am aratat ca putem sa ne organizam ( la asta ma refer pentru lv nu pentru ls ) . Va doresc o zi buna ne auzim dupa amiaza :* cand vin de la liceu

Buna dimineata GSB!!!

Azi war cu pimps... cu pimpsii o sa fie mai greu deoarece ei o sa vina 30+ la war dar daca ne urcam toti pe cladirea de langa car rent lv ii putem bate..

Dar pe noi LS-ul ne intereseaza.Vreau sa imi cer scuze pentru ultimul war de aseara, eu incerc sa ma acomodez in LS....

Chiar imi dau silinta si chiar vreau din tot sufletul sa ajut GSB, daca vreti sa fiu mai dur puteti sa imi ziceti si o fac.

In TTB urlam ca disperatu la fiecare war si faceam spume la gura ceea ce nu le placea fostilor mei colegi de asta incerc sa fiu mai bland cu voi dar daca vreti sa fac cum am facut in LV nicio problema, pot urla tot waru pe /f ca nu ma doare mana.

Am plecat la liceu, ne vedem diseara la ora 18:00!

O zi frumoasa.

@, tu incearca sa te impui mai mult. De aia ti-am dat sublider. Stiu ca e prima oara dar daca o sa scoti doar un cuvant pe un war nu faci nimic. Rupe caps, de aia esti rank 6. La war nu trebuie doar sa "dai magie", la ce functie ai trebuie sa organizezi. Si incearca sa-ti repari microfonu ala sa vorbim pe skype.

N-am crezut ca exista asemenea copii in factiunea asta, nu stiu cu ce te-am deranjat sau daca te-am jignit vreodata sa imi faci asa ceva si sa dai pm la admini. Nu vad rostu la ce ai facut tu, in primu rand la majoritatea war-urilor am avut scor +++ de intrat ziua nu intram pentru ca aveam treaba, deci nu vad cum te puteam deranja. Intram seara la war-uri sa ajut factiunea la cucerirea LS-ului.. ai un caracter 0 daca la un coleg ii faci asa ceva. Daca mie imi ramane banu tu meriti cel putin vreo 3 fw-uri. Si vorbesc aici despre SheiKh. si/sau AND65