Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Asta da galerie adevarata.

Ce va place ba la fotbal nu stiu BA, cel mai de cacat sport, stau sa ma tavalesc pe jos cand ala nici nu ma atinge, cu toate aste e cel mai platit si ma face sa ma oftic putin. Eu practic Rugby, un sport barbatesc, care iti dai viata pe teren, si munca noastra nu este apreciata. Apreciatii sunt fotbalistii, care sunt niste femei.

@, Nu am spus ca nu imi place si Rughy , ba chiar sunt PRO sport , tot ce tine de sport (Fotbal , Rughy , Ping-Pong , Tenis de camp , Handbal , Baschet , chiar si Volei ) .....

Un sportiv adevarat nu spune niciodata "

Ce va place ba la fotbal nu stiu BA, cel mai de cacat sport,
:* Apeciaza fiecare sport .

Si nu , nu ai dreptate cand spui ca nu este apreciat rughy sa nu dau exemplu Noua Zeelanda , Africa de Sud, Australia .... Poate vrei sa spui ca nu este asa apreciat la noi . Si dupa cum vezi nici fotbalul nu mai este apreciat la noi in tara :) . Este o sete de fotbal in romania de suporteri se duc la meciuri de handbal/baschet ...

@, Nu am spus ca nu imi place si Rughy , ba chiar sunt PRO sport , tot ce tine de sport (Fotbal , Rughy , Ping-Pong , Tenis de camp , Handbal , Baschet , chiar si Volei ) .....

Un sportiv adevarat nu spune niciodata "

:* Apeciaza fiecare sport .

Si nu , nu ai dreptate cand spui ca nu este apreciat rughy sa nu dau exemplu Noua Zeelanda , Africa de Sud, Australia .... Poate vrei sa spui ca nu este asa apreciat la noi . Si dupa cum vezi nici fotbalul nu mai este apreciat la noi in tara :) . Este o sete de fotbal in romania de suporteri se duc la meciuri de handbal/baschet ...

Da... ma refeream la noi in tara.

Pai in New Zeeland un salariu de la un titular cumpara 1-2 blocurii din CT...

Hai salut la baietii grei din GSB,felicitari pentru warurile de aseara,e greu in LV dar daca suntem multi ii batem.

@, Cand te faceam codat faceai pe bunu,banuiesc ca ai luat ban pt refuz teste TW ca dadeai prea bine nu ?

In perioada asta baietii profita ca sunt 3-4 admini on la waruri si le rup pe fata gen Efffacer sau Miles pe astia daca ar sta un admin n-ar avea nevoie de prea multe dovezi cred ca i-ar prinde la primu war,dar de unde admini ca n-avem.

Felicitari pentru warurile de ieri baieti , vreau ca astazi sa fim cat mai multi online la waruri , fara invoiri facute sa fie.Va astept la 19:50 in HQ , cel mai probabil vor fi 1000/1000 pe server asadar incercati sa va conecati din timp .Liderul VTB nu va da pe joc o vreme dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i subestimam.Un mic rezumat al warurilor din ultimele 2-3 zile sa va mai inveseliti ;) .

Edited by AIM BeyondOwn