Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, s-a "unplut cs:go-ul de bulangi " , lasa-ti ba ca imi iau si eu cs:go-utz :)) , cand o sa fie la reducere :)) .

Pana atunci iar mi se corodeaza ficatul singur de la toti polonezii de pe LoL .

@, tocmai ce am mai pierdut inca un meci la ranked pentru ca efectiv nu ai cu cine juca ... annie care isi da tibbers pe braum/darius/volibear (toti 3 aveau 3000+ hp ) ,rengar care nu stie sa faca gank nici macar cu ultimata ...

@, pe cs:go e alta chestie man , acolo se ia ban direct pentru leave si alte chestii , acolo e sistemul facut cum trebuie ... pe LoL trebuie sa dai 10000 de reporturi pe un player ca sa primeasca ceva .

@, eu am atins maximum Gold II :)). Si da, stiu ca-i smecher CS:GO dar nu l-am cumparat sa-mi dau personal cu parerea... oricum ma gandesc sa-l iau in viitorul apropiat.

@, Da, dar tu daca joci bine, in echipa ta pot fi maxim 4 jucatori praf, pe cand in echipa inamica, pot fi 5 jucatori praf. Treaba asta poate nu se vede din cateva meciuri, dar cu cat joci mai mult o sa vezi ca avansezi incet incet (presupunand ca joci bine).

@, joc cat de cat oke , adica nu sunt genu care sa piarda lane-ul instant la inceput , dar cand ai un jungler care e ultra nab , si junglerul lor face vreo 3-4 gankuri si te si omoara de 2 ori , chiar nu ai ce face ... Si am jucat in permanenta la duo cu un prieten , care joaca si el bine , impreuna am putea face un pic carry, un pic , dar in rest n-ai cum majoritatea meciurilor pica ba feederi , ba d-astia care dau leave ... in principal sezonul 5 e sezonul in care faci cancer de toate felurile si ti se descompune ficatul incet incet incet .

Ca sa-ti dau un exemplu despre cum joc , sezonul trecut am avut 3 conturi in gold :| . In sezonu asta cred ca ma multumesc cu silver .

Edited by Kha ZEW E Pa Zona

@, Sa nu uiti ca mai exista si alte moduri pe langa ranked :)) Cand te doare prea tare capu de la ranked, te poti relaxa la cate un ARAM sau un normal..

Eu in sezonu 3 am fost silver, apoi in sezonu 4 m-a dat in BRONZE IV, si la scurt timp din bronze am ajuns gold 2, jucand mereu SOLO - deci se poate.

@, in sezonul 4 am jucat majoritatea timpului solo , in sezonul 3 picasem initial bronz 2 , dupa care am terminat bronz 3 . Sezonul 4 l-am inceput in bronz 1 , si am avut probleme la ranked pana in silver 4 , din silver 4 pana in silver 1 am jucat numai solo , jucand numai trundle top cand bateam aproape orice si aveam un winstreak de 10 meciuri . Dupa am pierdut vreo 4 promotii pentru gold 5 , dupa ce am intrat gold 5 am pierdut vreo 7 promotii pentru gold 4 , cand in sfarsit intrasem in gold 4 dupa 2 zile am cazut inapoi in gold 5 si de-atunci am stat inactiv in ranked .

@, jucam si kha'zix jungler cand puteai sa faci ceva cu el pe jungle, dupa ce l-au nerfat rau de tot am decis ca e prea slab in jungle ca bruzer/assassin , in rest am jucat top majoritatea meciurilor . Joc orice linie , depinde de ce echipa imi pica in acel moment .