Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2762Daca stiam ma chinuiam sa iau best, dar la waru ala eram ocupat cu Draco , si dupa am revenit .. In fine , gg in seara asta pentru war-uri si maine la fel , bravo Cosmine , felicitari de organizare , si ma mir ca n-ai tinut togfam toata ziua , tot asa , pwpyk .

Ti-am dat voie sa postezi aici? Ce frumos o sa fie maine..am un curs de la 16:00 -18:00 maine.

Care dracu imi da si un mod de arme frumos? (ma refer la culoare, m-am plictisit cu asta verde ) :)

Am iesit si eu, noapte buna :*

S@L kf? Ne-am descurcat excelent aseara la war-uri , organizare buna .. Poate o sa luam iar tot orasul Los Santos , o sa-i tinem in Hq pe Verdand si Vietnamese o sa fie pasnici o perioada multa de timp , mai bine si-ar lua jobul mechanic si sa se ocupe de repair/refil la playeri :))

Salut , ieri a fost o prezenta buna la war , dar o prezenta buna nu este intotdeauna de ajuns vs rifa .

Pentru cei care isi pun 2 invoiri pe saptamana la wars , o sa va reimprospatez memoria , aveti doar o invoire disponibila la waruri , cea dea doua invoire este disponibila pentru sedinta/antrenament : http://forum.b-zone.ro/topic/138102-green-street-bloods-invoiri-activitaefaali-activities-consent/#entry2082026

Va astept sa fiti prezenti in HQ la 19:45, dar sper sa incercati sa va conectati inca de pe acum .

GSB.png

Am plecat sa colindam
Fer fer adunam
Cand stapanu nu-i acasa

Fer fer adunam
Fer fer adunam
Dar si cupru colectam
Noi pe geam intram in casa
Fer fer adunam
Si-ti furam tot ce-ai pe masa
Fer fer adunam
Fer fer adunam
Dar si cupru colectam

:)) Mai stiti ? Am postat-o mai de mult ,e facuta de mine :* +++---+-+-+++

PS : Video de cand Kha era gargarita ( Rank 2 ) Edited by AlexuTz DeviL Legend

Am plecat sa colindam

Fer fer adunam

Cand stapanu nu-i acasa

Fer fer adunam

Fer fer adunam

Dar si cupru colectam

Noi pe geam intram in casa

Fer fer adunam

Si-ti furam tot ce-ai pe masa

Fer fer adunam

Fer fer adunam

Dar si cupru colectam

:)) Mai stiti ? Am postat-o mai de mult ,e facuta de mine :* +++---+-+-+++

PS : Video de cand Kha era gargarita ( Rank 2 )

Baga un mare pm cu modul de arme sau nu vin azi la war :)

Ce ? Ati pierdut ? :\ Fara mine / :\ Asa important is / lolololol , ce war ati pierdut ? http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2783Serios acum , 23 la war ? Va bateti joc ? .. N-am intrat si eu o zi si deja va delasati de tot :\

E frumos sa joci lol la primul meci de war =)))

@, dute si culcate , o mafie nu sta intr-un membru in caz ca nu stiai . Daca chiar te interesa de noi aseara, intrai la war si cu asta basta .

Daca in seara asta se intampla la fel , ati incurcat-o cu totii , " dam militaria jos din pod " .

Necomercial SA mori tu ? :)) Uitete mai bine , la primu meci de war eram in oras http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/ro/#match-details/EUN1/1150557776/206041682?tab=overviewAsta e ultimu meci facut in seara aia si era dupa ora 00 ;;)

Ziceam de mine prafule =)))

@, eu nu am zis nimanui ca daca nu sta 24/24 pe samp vin cu toporu dupa el si il omor , nu cred ca eu va tin legat in lanturi la pc . De la o vreme te crezi mare "om", te crezi cel mai important om (ceea ce nu esti) , iti mai repet inca o data : " O MAFIE NU STA INTR-UN SINGUR MEMBRU " , ce e atat de greu de inteles ?