Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

El ma scoate cu 3/3 cand zice vineri de 1 mai ca nu e nevoie sa venim la waruri ca ne da liber

E ok , apoi sambata , duminica nu avem war-uri , ca ce sa intru ?

In mafie sunt uni care doar la war-uri intra , eu nu-i vad pe ei ca ies cu 3/3

Practic eu nu am intrat decat sambata si duminica ..

In fine , toate zilele in care nu am intrat tu ai spus ca-s libere, eu ca ce sa intru , pentru log ?

Edited by AlexuTz DeviL Legend

@, eu am incercat sa fiu baiat bun , sa nu te dau afara sambata/duminica , asteptand in tot acest timp ca tu sa intrii pe skype/LoL . Daca ti-am dat eu liber de la wars asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti faci loggs . Daca ma anuntatai asa " ba nabule , vezi ca plec si eu 5-6 zile , nu ma da afara " , stiam si eu si asteptam . Astazi am intrebat un admin dupa cum ti-am explicat , si mi-a fost recomandat sa-ti dau uninvite cu 3/3 .

Oricum tu imi comentai mereu , dar am zis sa nu fac pe "raul" cu tine , crezi ce vrei , bafta mai departe .

PS: O sa postez evidenta de la war in cateva minute .

@, vrajeli zici tu ? ieri te-am cautat pe skype , le-am spus tuturor pe /f sa te caute si tu imi zici ca-s vrajeli . Si ieri cand am intrat eu pe LoL, tu cum de nu erai on , spune-mi si mie , ca te lauzi ca ai fost tot timpul on pe LoL ?

Daca chiar intrai pe skype acceptai nenorocita aia de cerere . Cu vrajeli d-astea sa te duci la mutu / surdu/chioru , nu la mine .

Regulamentul e regulament și ., te văcărești în alta parte prietene nu aici, deocamdată Bogdan e lider și pana o sa se aleagă altul am impresia ca va dura ceva, și nu vorbești tu, un copil de 14 ani cu un rank 5 în o mafie și sa aduci acuze unora ca noi, care suntem realizați în primul rand pe plan social și apoi pe samp, când faci un an și jumătate în o facțiune e ai voie din parte mea sa te plângi cât vrei.

te salut.

Edited by Askhanar

Ce indignare mare e paici :))) Ho ba bajeti ca nu s-a terminat lumea daca ati iesit dintr-o factiune pe samp, chiar daca aveati acolo lider/subleader/rank etc etc. Sa plangeti daca stati pe samp si la PC toata ziua in loc sa:WgW4jgE.jpg?1

Salut baieti,a fost o seara buna aseara dar trebuia sa castigam war-ul cu avispa.Welcome celor noi si diseara sper sa fim toti la war.

@@Askhanar, el e Vendrik , numele de pe forum e nick-ul de pe rpg3 .

@, wellcome .

Astazi va astept pe toti la war , absentii o sa primeasca amenzi . Cine nu plateste amenzile in termen de 24 de ore incaseaza un faction warn .

La 19:45 toata lumea in HQ .

welcome, astăzi sper sa luam 4/4 băieți, ne auzim în game și la 19:45 toti linie în hq

welcome, astăzi sper sa luam 4/4 băieți, ne auzim în game și la 19:45 toti linie în hq

Băieți se pare ca în momentul de fata trecem printr-un impas, nu prea poți face cine știe ce treaba când baza e lăsată de autointitulatul Arhabghel.

Eu va cer doar sa aveți putina răbdare sa îmi rezolv și eu și bogdan problemele școlare și vedem peste o luna cine pe cine.

și eu promit solemn ca dacă în doua-trei luni nu o sa recuperam orașu, eu îmi dau demisia și cer ban.

Edited by Askhanar