Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut ! Nu cred ca era necesar sa va spun si voua, intrucat i-am instiintat pe rank 4 + ca voi pleca, insa nu vreau sa puneti intrebarea "Unde e AnDeD?"

Voi fi plecat la munte pana marti. Practic, doua zile va descurcati singuri si oricum, sunt 4 persoane care va pot coordona. Nu am foarte multe pretentii de la voi, asadar va rog sa luati aminte :

- Nu ma dezamagiti cu demisii / neintrat la waruri pentru ca de evidenta se va ocupa tot RaduAlex95, iar sanctiunile le va acorda adminul 4 + care se ocupa de LS.

- Nu vorbiti urat pe /f pentru ca veti fi sanctionati la cea mai mica abatere. De altfel, la fel va sanctionez si eu, insa nu profitati ca sunt eu offline si puteti face ce vreti pentru ca acum sunteti si mai supravegheati.

- Ascultati de Radualex, eFFFacer, Bladestar, Prototype_Hameras. Mergeti unde dau ei back-up si ascultati de ceea ce spun ei pe /f. In lipsa mea, sunt considerati coordonatori, iar daca nu ascultati, la fel, o sa va sanctionez. Fara spam pe /f cu "fvr" pentru ca are cine sa va dea.

- Nu mergeti de capul vostru pe zona. Mergeti in coloana, iar daca veti primi clear si va fi necesara o "regrupare", sa nu intrati aiurea pe zona.

- Asasini, nu mergeti dupa BL pentru ca trebuie sa editez lista daca va plateste cineva si nu am timp. Mergeti incepand de miercuri

- O sa va monitorizez pe forum / RPG pentru ca nu-mi ia mult 5 minute / zi. Sper sa castigati si aveti grija ce faceti !

Edited by AnDeD

Salut baieti, am trecut si eu pe aici sa vad ce mai faceti.

Vad ca o duceti bine cu warurile, ascultati de coordonatori si intrati cati mai multi la waruri. Au venit cativa membri buni pe aici, deci are cine sa faca +

@@AnDeD,Distractie placuta :)

V-am pupat, grija ce faceti la waruri

LS VERDE

Baietii vreau activitate foarte mare astazi la war-uri,nu trebuie sa pierdem niciun turf , avem 2 HQ si nu vreau sa le cedam asa usor .Ne'am propus sa luam LS'ul cat mai repede asa ca sper sa nu ma dezamagiti si sa bagati invoiri/sa nu intrati la waruri .

Important : Asa cum facea si Anded,dupa ora 12:30 nu voi mai accepta nicio invoire !

Edited by AT RaduMamii

Felicitari pentru warurile de astazi,era de asteptat ca vom pierde turf'ul din LV deci nu este nicio problema . Maine avem 4/4 (2 atacuri pe VTB si 2 def cu ELC ) . Vreau activitate MAXIMA de la voi,nu trebuie sa cedam niciun turf celor din ELC,ati vazut astazi cat de usor i'am batut daca am fost 25+ on .

Felicitari paletelor din aceasta mafie care au reusit sa piarda 2 waruri cu ELC din SF,bravo ma ne facem de ras din cauza unora ca Spongebob care nu e in stare sa faca un kill la un war dar are gura mare,insanezor,italianu etc la fel si altii care doar gura e de ei dar tin deagle invers,cu rebuturi de astea n-ai cum sa castigi,daca nu scapati de ele o sa pierdem tot,bafta.

@, Te contrazic, italianu nu poate juca bine deoarece e pe Laptop si nu a mai jucat de mult in mafie pana se obisnuieste si el si tu la primul war cu VTB de ce ai facut 4-8? te iei de altii dar pe tine nu te vezi mai si te lauzi ca joci de 4 ani in mafie

@, Te contrazic, italianu nu poate juca bine deoarece e pe Laptop si nu a mai jucat de mult in mafie pana se obisnuieste si el si tu la primul war cu VTB de ce ai facut 4-8? te iei de altii dar pe tine nu te vezi mai si te lauzi ca joci de 4 ani in mafie

Frate, da, la un war mai faci minus, dar LA 4 MA, LA TOATE 4?

NU VA MAI CERTATI CA II SPUN LU DOOKID SA INCHIDA TOPICU . MULTI AZI ATI FOST PALETE,O SA VEDEM LA EVIDENTA CINE SI CUM SI AMENZILE PENTRU SCOR . AM FOST 21 ON ASTAZI,ABSOLUT PENIBIL . NU SE MAI IARTA,DESTUL V'AM IERTAT SI INVOIT,DE ACUM SE SANCTIONEAZA TOT. CUM SA FIM 41 IN MAFIE SI SA NE BATA O MAFIE DIN SF LA NOI IN ORAS ? ASA CEVA ESTE INACCEPTABIL !

Ba omule,doar codatii fac plus de ala jmecher la fiecare war,eu nu-s codat,mai prind si eu zile proaste sau turfuri care nu-mi plac si fac minus odata la o luna,dar uita-te ca dupa minusu ala am luat best cu VTB si am facut +8 cu ELC si +4 dupa tot cu ELC,in schimb sunt uni care fac minus la fiecare war si minus de ala grav cum ar fi 0-7 check ultimu war,asta deja e bataie de joc.