Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

When a GSB Member feel bored in weekend (no wars) :-L :

@@kes, vai de mine ce no-recoil are =)) Se vede clar ca cel din spatele tau de pe casa a fost omorat, iar cei 2 de langa tunel n-aveau sanse sa dea cu m4 de acolo, cel mult un rifle. Ce norecoil pe fata, see you in 30 days, bro.

@, da, spongebob a facut numai probleme aici. E un minusar de ultima speta, eventual si-a bagat codu sa faca +.

Ce sa zic... Biscuite, Coke a luat ban pentru /ag <ID> si i l-a scos Kelton, cred ca ala e legal, pe ID, nu stiu ce sa zic fix de /ag de la ultimul sellgun. Vorba ta, ar fi un bind, insa singurul beneficiu ar fi ca ai de la ultimul sellgun, deci nu mai stai sa tii cont de la cine ai primit. Trebuia sa te filmezi 4/4 wars , iar in cazul in care luai ban, le dovedeai adminilor ca ai dat curat si daca voiai sa faci o compilatie, nu puneai unele parti, le selectai tu. Trebuie sa intelegi si tu ca atunci cand ei apasa "F", intra direct pe verde, se simt frustrati de faptul ca n-au nicio sansa si nici nu vor avea, in continuare vor mai veni cativa aici. Asadar, baieti, mai usor cu visele "LS GRI", singura sansa e sa fim noi dezbinati ca sa luati voi LS-ul. Terminati-va cu posturile astea inutile ca atunci cand a luat lider Tiger, au fost cateva posturi de FW, dar le-am retras din ambele parti sau au ramas. Voi ati inceput direct cu o reclamatie la adresa mea ca nu am dat uninvite unui membru inactiv de 3 zile, insa el avea demisie si a avut pretentia sa-i dau uninvite din joc, dar nu puteam intra din cauza floodului. Apoi Xkay direct cu post la adresa lui Marian, fiind degeaba lider ca nu se mai sanctioneaza jignirile minore. Si dupa tot voi v-ati simtit ofuscati ca de ce are Alyn17 post. De ce? Pentru ca abuzati in cea mai mare masura voi. Da, nici noi nu suntem cinstiti, dar voi parasiti turful ala de fiecare data, ca m-am saturat sa am waruri cu voi pe acelasi zone, nu sunteti in stare sa va extindeti langa HQ-ul vostru sau sa mentineti un turf. Ok, vreti posturi? Eu am zis sa fie treaba ok, waruri pentru a ne detasa de stres, dar vad ca Willian si ceilalti nu accepta acest lucru. Urat sa fii asa invidios. Faceti pe cineva codat, vedeti ca se filmeaza / face twitch(Coke in cazul asta), dupa cautati nod in papura prin filmari. In fine, sper sa muriti in jocul asta.

@@AnDeD,

@@AnDeD,Ma sperii cu atat cultura, serios.

#Astazi trebuie sa prindem,atac pe Verdant I si Verdant II, iar maine sa le luam. ! In aviza ``japonezilor``, incercati sa ascultati si sa nu va mai duceti ca arnold schwarzenegger in inamicii.

Edited by Cokeemeister

@, Injuri in domeniul virtual, rebelule =)) Doar ca sa sti, noi, cei care avem o viata nu dam nici doi bani pe injuriile tale sau ale altora. Ce agresivitate reiese din vorbele tale, domnisorule , se vede ca te deranjeaza adevarul spus de Keops.

RE: Ce inseamna ``dograder`` ? Stii, daca injuri. injura si tu corect, Spongebob-Pantaloni-Patrati.

Edited by Cokeemeister

@, bai desen animat cu Uzzi la avatar. Proba de gangster ce esti. Ai ramas singur acasa si dai play in boxe la BUG, ma? Bai, ti s-a eliberat si tie buletinul ala, nimicule? Chiar ai impresia ca ai dovedit ceva injurandu-ma in fata unui monitor, iar apoi ai dat edit? Intra pe server sa faci ore jucate si incearca sa-ti recuperezi HQ-ul, asta e principalul tau scop in viata. Va miroase mana a bara de autobuz si veniti cu impresii pe aici. Culca-te devreme ca maine ai de muls si de cules.

Auzi la el, da magie salpa. Pai ba, aveai amenzi de 20k in GSB si nu erai in stare sa faci nimic la war. Ai dat si tu de renko? Vai de capul tau.

Edited by AnDeD

@@AT RaduMamii, lasa-l ca sunt atat de afectat ca m-a injurat, incat o sa plang. Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ce fata de copil are, ca de mentalitate nici nu se mai pune problema. Ma uit pe B members si ma minunez ce specimene joaca pe acest server si cum isi permit sa injure.

Edited by AnDeD

@, Lasa-l, asculta manele non stop da' nu pune in video-uri sa nu para cocalar. Cocalarule! Accepta-l ba radu.

Fa si tu un video mai mare dreq, nu mai fa d-astea. La mine e aproape intuneric, si ma doare capu' de la stat in casa.

@, Ba pana la urma modu' ala de accept gun pe care-l avem e legal sau ilegal? spong3bob ala mi-a facut post, l-am rugat eu frumos sa retraga ca nu stiu daca e legal sau nu si il foloseam asa, si a zis ca retrage daca-i dau modu' de tinte, auzi =)) el dupa ce mi-a facut post mi-a cerut armele si tinta ca cica ii plac. Pe langa ca e no-lifer mai e si prost, si mai sufera cica " #BanPlacut By Sp0nG3B0b " =))))))) e mare vedeta face posturi el, vrea sa devina ca allen. Daca o sa faca asa incontinuare o sa ajunga un cacat care e injurat de toata lumea, la fel ca allen, pacat. Daca iau ban astept un cont de level 20+ fara fp, dau iteme cs:go mz

@, Pai ce versiune noua, versiune veche.. katzuno il folosea si el, tot ca al meu, si piscot, si mai toti.. exista si o varianta veche? Tot piscot ti-a dat-o? Pai nici nu-i dadeam modu' de tinte, daca era finut si retragea postu' de tot, ii dadeam modu' cu tinte ca i-am zis lu' piscot daca nu-mi face una de aia ca sa-i dau lu' sarmanu' ala de spong3b0b da ma rog.

Salut baieti , am revenit in gangul in care m-am format cu gandul sa-l tinem la nivelul la care este acum mult timp si daca vom avea ocazia chiar sa atingem un numar si mai mare de teritorii dar stiti cu totii ca nu doar teritoriile conteaza , ci ca noi sa ne intelegem bine ca si colectiv si atunci vor venii si rezultatele ;)

@@kes,@, Modul ,,MultiCrosshairs,, este acum public datorita unui fan http://forum.b-zone.ro/topic/301751-cleo-crosshaircs/#entry4556742