Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Contra gangurilor din LS ne descurcam decent as spune chiar destul de bine pe cele mai multe dintre turfuri , avem membrii care stiu sa traga , membrii cu experienta dar la capitolul activitate in ultimele zile lasam de dorit si daca nu veti intra 35+ nu vom reusii niciodata sa recucerim acel turf de la 69 deoarece din cate se poate observa au o prezenta la war mult mai buna ca noi , vreau sa va zic ca vom ataca acel turf pana scapam de toti inactivii din mafie , cei care va stiti ,,cu musca pe caciula,, verificati topicul de demisii nu mai asteptati sa va atragem noi atentia , o seara buna va doresc.

PS:Cei care dau /q dupa ce pierd un war/intarzie la anumite waruri sa va ganditi ca si voi sunteti o parte din problema gangului.

Edited by BeyondOwn

Contra gangurilor din LS ne descurcam decent as spune chiar destul de bine pe cele mai multe dintre turfuri , avem membrii care stiu sa traga , membrii cu experienta dar la capitolul activitate in ultimele zile lasam de dorit si daca nu veti intra 35+ nu vom reusii niciodata sa recucerim acel turf de la 69 deoarece din cate se poate observa au o prezenta la war mult mai buna ca noi , vreau sa va zic ca vom ataca acel turf pana scapam de toti inactivii din mafie , cei care va stiti ,,cu musca pe caciula,, verificati topicul de demisii nu mai asteptati sa va atragem noi atentia , o seara buna va doresc.

PS:Cei care dau /q dupa ce pierd un war/intarzie la anumite waruri sa va ganditi ca si voi sunteti o parte din problema gangului.

Nu-i problemă şefule, îi rezolvăm noi vineri. :))

Noroc ca are facultate, mai iese si el din casa.. Acum am venit de la liceu, sa intrati diseara la waruri. Pacat ca nu am prins attack, dar nu-i problema, aparam cele doua turfuri. Intr-un fel e mai bine 1 ora de waruri. :)) Trebuie sa recuperam Richman, iar asta se poate doar daca veniti la war pentru ca e turf de influenta. N-avem cum sa alergam la sine, tunel VTB, case, in inferioritate numerica si fara vehicule.

Salutare,eu sunt noul vostru coleg.

Sper sa ne intelegem bine.

Mi-e ciuda ca n-am apucat sa particip la cele 2 war-uri.

Nu-i nicio problema,abia ma mai obisnuiesc cu mouse-u si intru-n forta de maine la war-uri.

https://www.youtube.com/channel/UCBuZjWFsMyUbUIWseLARjYA/videos

Felicitari pentru aceasta seara ! Cei care va stiti ca trageti gangul in jos si aveti amenzi pentru scor slab, topicul de demisii este deschis. Am depasit perioada in care va iertam la sanctiuni pentru ca nu aveam membrii, trebuia sa tinem de ei, se gaseau greu buni cu rank 3 + anterior, nu pasnici. Acum, trebuie sa facem locuri pentru cineva capabil. Si nu, nu e vorba ca nu va apreciem, cei care sunteti aici de saptamani / luni bune, vi se apreciaza munca. Problema este la cei noi cu amenzi pentru scor slab, eu zic ca nu mai e cazul sa primiti astfel de amenzi atata timp cat nu avem adversari in LS, iar voi tot muriti. In continuare vor mai veni oameni care sa ne sprijine si trebuie sa tinem celelalte ganguri in HQ.

Bun venit celor noi ! Majoritatea ne cunoastem, cu unii "din vedere" ,iar cu altii am avut cateva tangente. Stiti deja pe ce ne axam, nu am luat gangul de la 0 si vrem sa ne extindem in alt oras. Faceti bine sa va revizuiti activitatea pentru ca evidenta se va face la virgula. Cum spunea si Beyond, este un joc, insa nu va asteptati la tratamente bune din partea conducerii atata timp cat sunteti inactivi. Nu puteti intra, duceti-va in pasnica/departament sau ramaneti civili. Nu vreau sa mai vad "Ma poti invoi de la ultimul war?" Daca stii ca nu poti ajunge, faci o cerere de invoire si te incadrezi in primele 3 cu un motiv bun intemeiat. Noapte buna si ne revedem maine sa recucerim LS-ul. Avem nevoie de influenta pe Richman, stiti bine ca e turf de influenta si ar fi cazul sa nu mai alergam pe tot turful pentru a intra in ei.

Edited by AnDeD

Bine ati venit ! Sunt multi membrii noi,vreau sa stiti ca in aceasta factiune se promoveaza bunul simt si respectul fata de membri/conducere . Vreau sa va spun inca de la inceput ca nu sunt tolerate glumele proaste pe /f ,injuriile pe /f si inactivitatea . Mult succes tuturor celor nou intrati,sper sa facem o treaba buna impreuna !

Edited by AT RaduMamii

Vreau sa le urez un calduros bun venit celor noi intrati in factiune si tot odata vreau sa le atrag atentia ca daca au venit sa ajute sunt rank 1 si atat , cu nimic mai presus de ceilalti , nu vreau sa vad suferinte de diva pe /f sau aere de superioritate fata de ceilalti iar daca va zic sa stam undeva stam toti acolo nu vreau sa vad situatii in care vom fi nevoiti sa sanctionam cum ca vezi domne' unii sunt ,,buni,, si pot sa mearga rambo , conducerea va decide cand putem merge pe cont propriu si cand avem nevoie de a juca influenta.Maine vreau sa luati turful de pe Richman doar prin influenta asa ca intrati la war.Maine am majoratul asa ca evident nu voi intra pe joc , va urez succes si luati aminte la cele scrise mai sus , noapte buna GSB ;)

Edited by BeyondOwn

Maine vreau sa fim in numar cat mai mare la waruri, mai ales la cel de pe Richman impotriva celor din 69 P.M. , de aceea vor fii acceptate doar primele trei invoiri

RE: run1k ; .Vin.DieseL ; Prototype_hameras ; MonsterEnergy ; Road2Glory ; FreeLander ; xTm ; Biscuite ; xColors si Kips.[ZEW] ; GrNooB, xMagic , iLive - Platiti-va amenzile cat mai repede posibil.

Edited by Cokeemeister

Maine vreau sa fim in numar cat mai mare la waruri, mai ales la cel de pe Richman impotriva celor din 69 P.M. , de aceea vor fii acceptate doar primele trei invoiri

RE: run1k ; .Vin.DieseL ; Prototype_hameras ; MonsterEnergy ; Road2Glory ; FreeLander ; xTm ; Biscuite ; xColors si Kips.[ZEW] ; GrNooB, xMagic , iLive - Platiti-va amenzile cat mai repede posibil.

Eu m am uitat peste evidenta war s si nu am nici o amenda , arata mi si mie unde am lipsit si platesc ;)

Bună dimineața, welcome celor noi, sper să vă simțiți bine aici și să facem treabă bună

Bun venit celor noi, cu siguranta o sa facem treaba buna impreuna.

Maine, 30.10.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

1. Vietnames Boys - Rodeo LS : 20:00 - 20:30 ( defend )

2. 69 Pier Mobs - Richman LS : 20:30 - 21:00 ( attack )

3. Vietnames Boys - Marina LS (HQ) : 21:30 - 22:00 ( defend )