Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine, 04.01.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

1. Verdant Family - East Beach LS: 20:00 - 20:30 (attack)

2. Verdant Family - Grove Street LS: 20:30 - 21:00 (attack)

3. Verdant Family - Pig Pen LS: 21:00 - 21:30 (defend)

4. Verdant Family - GSB LS(HQ) : 21:30 - 22:00 (defend)

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

Maine vreau sa fim la fel de multi online sau chiar mai multi pentru ca avem waruri grele si trebuie sa castigam si sa ne aparam HQ-ul din nou!

Cu părere de rău vă spun că mi s-a stricat unul din butoanele de la mouse de pe spate, acum am mai puțini dpi și mi se duce ținta ca naiba, am stat vreo 2 ore la Paintball pe rivală să mă obișnuiesc puțin dar fără rezultat, sper să nu se vadă asta și diseară la Waruri. :)

Maine, 06.01.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

1. Verdant Family - East Beach LS: 21:30 - 22:00 (defend)

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

Maine, 06.01.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

1. Verdant Family - East Beach LS: 21:30 - 22:00 (defend)

Why we didn't attack ba ? VTB ??

Maine, 07.01.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

1. Verdant Family - East Beach LS : 21:00 - 21:30 (defend)

2. Verdant Family - GSB LS(HQ) : 21:30 - 22:00 (defend)

MAINE NU O SA POT SA FIU PREZENT LA WARURI DEOARECE PLEC INAPOI IN ROMANIA SI O SA FIU PE DRUM. EVIDENTA SE VA FACE, DECI NU ABSENTATI DE LA WARURI.

VA ROG SA II ASCULTATI PE CEI DE R4+ IN SPECIAL PE TrestiiPeFelie! SPER SA VAD HQ-UL VERDE CAND AJUNG ACASA.

Buna ziua dragi verzisori, pacat de warul de ieri ca puteam castiga lejer daca ascultati ce spuneam, oricum de saptamana viitoare ne asteptam la activitate mai mare din partea voastra pentru ca vor veni mai multe persoane in mafie si vreau sa fim minim 30+ la fiecare war. P.S: Si o suferinta de ieri, pacat de el: http://imgur.com/vwNUrLx

Fiecare mafie are momentul ei de glorie, asta e al lor, dar nu o sa mai tina mult, asa se intampla peste tot, castiga orasul si pleaca toti. Daca stam uniti la waruri, de luni le putem strica fericirea, keep calm.

Buna frumoaselor , ce faceti ?????

Am reusit si eu sa-mi repar calculatoru era posedat , se misca prin casa de nebun :)))

7 popi nu l-o salvat :)))

@@Tyci, =)))

Asteptam si noi sa se faca serverul sa ne jucam regulamentar.

Nu stiam ce dracu are :))) dadeam ca prostu la lopata pe el si nu mergea :))))

Ma omoara blonda asta

Edited by Tyci

Tyci Ar fi fost ceva sa-l spargi crezand ca e din cauza pc-ului :))

Serverul e inchis pe o perioada nedeterminata, scrie pe fb cica refuza sa se deschida sper ca nu trebuie sa punem inactivitate =))) sper sa se rezolve cat mai repede.

No ba ano, nu mai putem lua fail la roburi, firar SSD-ul lor. Sper sa ne auzim in-game azi.

Tyci Ar fi fost ceva sa-l spargi crezand ca e din cauza pc-ului :))

Serverul e inchis pe o perioada nedeterminata, scrie pe fb cica refuza sa se deschida sper ca nu trebuie sa punem inactivitate =))) sper sa se rezolve cat mai repede.

Am zis ca ii dau in cap , dar mo ascultat o iesit demoni din el =)))

Ba da nu au de gand sa ii dea drumu ???