Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Muzzy, Te salut nepotele, sper sa nu te enervezi rapid. Atentie ca astia nu dau m4 deci, daca ai nevoie cel mai bine spam pe /c , in rest sunt baieti de treaba. A da si mai e si fatza care-i mai prost de gura da csf...
Noapte buna bai nebunilor, va saluta unchiu.

Buna dimineata. Este inadmisibil ca 9 oameni competenti sa nu prinda 2 attack pe LS. Este o rusine cum 6 oamenii dau rusine celor 9 si dau tocmai din SF in LS, in schimb noi reusim in LV, felicitari, ar trebuii sa le pierdem poate asa ne trezim la realitate, cele 2 pierdute cu VTB, nu a fost nimic intamplator.

Edited by ELMagico01

Fratilor, nu inteleg cum cu 30+ online nu trecem de 25 pe turf.

Incepand de maine, sanctionez secundele la sange. Cine nu o sa aiba 900 de secunde = absent.

Ce sa zic, in 10 zile 5 banati. Si tot pe a lor o tin, ca nu suntem domne.

Si inca mai urmeaza cativa ce sunt pe alte conturi, dar nu mai zic nimic.

Trist baieti, invidia, ura si anturajul vostru, v-au terminat pe toti.

Eu chiar as vrea, imi doresc sa fiti voi in locul celor care faceau parte din aceasta factiune inainte de WIPE, cum ati fi reactionat?Ce ati fi zis?Din pacate, voi nu stiti ce e rau, doar ce e bine, ma bucur ca sunteti favorizati si cu asta pot spune ca am terminat.

Bai smecherasule, de ce vorbesti prost ?

Din pacate pentru tine, cand am luat noi wipe ( dar ce sa stii tu ), tu iti dadeai cu dealgu' in cap ( nu ca acum esti mai bune, daca stii ce zic (

[v8]Ura[G]anX 0 5 1350 | [v8]Ura[G]anX 6 8 1920(fiind castigate de voi)) si acum vorbesti de parca tu cunosti cauza respectiva.

Favorizati zici? E trist daca crezi asta, cel putin eu, daca ma inteleg bine cu 2-3 admini, e bine, restu daca ar putea si ar avea motiv, m-ar bana pe loc. De exemplu prietenul meu Maduzu, sau cum il cheama, dupa un antecedent cu dansul, si-a pierdut juma' de ora din viata lui, stand cu recon pe mine, cautandu-mi ceva, si ce crezi, a gasit, ceva mistouri pe /f si gata, dai AV / FW pt /f, ETC ( nevermind), ideea e ca eu nu ma plang ca voi ;)

Si tot voi ziceti ca noi incepm si scoatem vorbe aiurea.

Iti propun sa taci drq, daca nu cunosti anumite informatii, ok?

Si pentru toti astia de zic ca Rey nu stiu ce ca Rey nu stiu ce.

By Rey: 27.06.2015 - Wipe total Avispra Rifa.

S-au adunat prea multe suspiciuni legate de acest gang, multi membrii banati pentru coduri.

Dupa alegerea noului lider Rifa o sa inceapa de la 0.

Edited by RoberT ZEW