Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@RoberT ZEW, Eu zic sa te calmezi cu "BlasT banatul". Fata de tine niciodata nu am fost banat pentru coduri, acuma e prima data cand mi-a dat ban asa aiurea, eu nu stiu cum se instaleaza macar wallHack dar el imi da ban, n-ai ce sa faci.

Si ce vorbim noi acolo? Mi-a dat SMS sa dau attack pe voi. Si na, curand ramaneti fara turfs in SF. Hai bafta, si succes la spam cu report.

Baietii din KIA care va urca pe mapa va saluta.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))) KIA pericol public

Mai bine zis Baietii din KIA care umplu ban-logu' va saluta.

@RoberT ZEW, Eu zic sa te calmezi cu "BlasT banatul". Fata de tine niciodata nu am fost banat pentru coduri, acuma e prima data cand mi-a dat ban asa aiurea, eu nu stiu cum se instaleaza macar wallHack dar el imi da ban, n-ai ce sa faci.

Si ce vorbim noi acolo? Mi-a dat SMS sa dau attack pe voi. Si na, curand ramaneti fara turfs in SF. Hai bafta, si succes la spam cu report.

Fata de mine? Arata-mi unde am luat ban pentru coduri. Ban aiurea zici, eu am dovezi cu care sa-mi justific cele 2 ban-uri ( poti sa le vezi pe youtube ).

Baietii din KIA va ruca pe mapa :)) ? Buna asta, v-ati urcat pe ban list.

Cred ca ne-am uitat gradele. Esti un nimic pe langa mine, un p***t. Care dupa cum bine observi, cauti coduri.GJwtHOr.png

Si dupa cum bine te cunosc, esti un pasnic in toata viata ta pe sa;mp.

De cand te-ai imprietenit cu baietii astia, polistiren si etc, vad ca ai inceput sa tragi bine, scoruri bune pe tine, iar dupa dovada de mai sus, la ce-mi sare gandul dupa cei 2 membrii ai tai din KIA, au luat ban pentru coduri? Foarte simplu, da si mie cod, ca sunt prost rau, sunt pasnic si sunt sublider, sa nu ma fac de ras.

DAR CSF, N-AI CSF.

Esti sub mine cu mult, zic sa nu te mai faci de c****. Ce ti-am spus ca o sa fiti pe banlist ? Trist :(

Mai are rost sa mai adaug ceva? deja te-am facut de rahat.

Bun, in legatura cu acel ban pentru "Wallhack" o sa iau unban, stai calm, nu am folosit wallhack..

@RoberT ZEW, Pana la urma sunt bun cu scoruri bune, ori pasnic? Ca nu mai inteleg nimic.

Ce ati facut ma? Poi daca erau si baietii din KIA mai multi, 15-0 scria pe voi ma. Zeppe, POlter, Solstice, BlasT, vai vai vai. Luati-va adio in SF !

Edited by BlasTKIA

Il vedeti cat sufera ca ne-au batut 30 de insi langa HQul lor. Au luat best cu 5 si ne zice ca papa SF.

Sa-ti mai zic ca v-am dat clear total, 0 pe turf timp de 2 runde? Faci gura aici aiurea, cand esti 0 pentru noi.

, "Daca prindem atacurile corespunzatoare", alea sunt pe ELC ? Inteleg, dati pe noi, Avispa. ;)

, Nu cred ca are rost sa te bagi.

@RoberT ZEW, Tu vi la mine cu poze de 5 luni ma ? =)))

@uSp, Nu stiu unde ai numarat tu 30, am fost 29 si voi 35. Daca nu stiti sa jucati la influenta, csf.

OMG..deci s-a ajuns la un nivel chiar jalnic. Bai Blast, nu ti se pare normal ca voi cati ati fost..29/30..avand turful langa voi, sa nu ne bateti cand noi venim dracu din celalalt capat al LS-ului?

Sincer, la war-ul ala am facut noi o greseala imensa si ne-a costat acel turf. Ma abtin sa nu scriu un roman pe aici...

@@BlasTKIA, Urata imitatia ta de cea mai low calitate la logo-ului meu, macar de erati mai originati, urata tare. Prietene, hai sa-ti spun eu cum sta treaba, te faci de rahat cu codatii din "KIA" care in continuare isi mentin locurile in ban list. Vi la noi si ne suferi ca sunteti buni, ca nu mai avem ce cauta in SF? Omule, tu sesizezi ca esti penibil? Te bucuri ca reusesti sa bati o mafie din LS, pe un turf alaturi de HQ in SF cu 30 insi pe turf, josnic, tristut tare. Revino-ti la realitate, mafia aia a fost buna pe vremuri, acum mai bine de 1 an era lider Norbert14 si Askhanar sublider, vezi-ti de treaba ta, am repetat asta de n ori, nu-i bai, o mai repet. Voi sunteti obsedati de jocu' asta pana la urma? Care-i faza ca eu nu inteleg, faceti spume la gura si va pusca venele, va dati in "stamba" si va credeti smecheri, va ofticati, injurati si trantiti pentru un rahat de joc? Bine, asta nu e in fiecare caz, dar dupa aparente, aici cred ca e. Terminati oamenilor cu cretinismele astea, E UN JOC, un joc random, jucati-l de distractie nu traiti in el, reveniti cu picioarele pe pamant ca deja devine penibil sa vad tot mai des cum va injurati pentru niste patratele colorate si cum va agitati pentru ele, penibil.