Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A uitat Escobar ce are in factiune? Mda... Welcome Demon, eu unu te stiu se mult, in special comportamentu. Sper sa nu fi influentat pe .f sa faci ca toate alea cand te enervezi la wars xD.

Bai zenodel uite-te la discutii AViSpA si nu te mai uita in curtea vecinului.App ba de când ma joc samp tot repeți fraza cu alea 2 bănuți , ești blocat sau constipat pe aceasta fraza? Mai las-o drq , si ce daca am avut 2 banuri? Nush la ce te ajuta ca spui fraza asta de 1000 ori.Hai ceaw!

###SEFDEPAGINABAII###

Edited by DemOnGTA

Bai zenodel uite-te la discutii AViSpA si nu te mai uita in curtea vecinului.App ba de când ma joc samp tot repeți fraza cu alea 2 bănuți , ești blocat sau constipat pe aceasta fraza? Mai las-o drq , si ce daca am avut 2 banuri? Nush la ce te ajuta ca spui fraza asta de 1000 ori.Hai ceaw! ###SEFDEPAGINABAII###

Ma uit unde am eu chef, cat despre tine.. esti terminat din orice punct de vedere. Constipat, ai 14 ani si-o flegma si ai si tu tupeu doar pe un rahat de joc precum asta, ca in viata reala esti luat la pula de altii. Poti sa dai si report pis pe el, ceaw.

Zenod, veziti dq de treaba ta, cica are 14ani , ba ratatu dracului tu esti ala care ai 14ani si suferi aiurea , peste tot doar suferi, vai de viata ta ba suferint-o..Hai ca astept sa suferi iarasi

Zenod, veziti dq de treaba ta, cica are 14ani , ba ratatu dracului tu esti ala care ai 14ani si suferi aiurea , peste tot doar suferi, vai de viata ta ba suferint-o..Hai ca astept sa suferi iarasi

Asa e mai minorule, sunt copil.. pacat ca nu-s nascut ca tine dupa 2000 incoace, si degeaba ai gura mare ca o ai degeaba, esti mai prost decat Demon ala, pe ala macar il inteleg ca atata il duc neuronii dar tu ai master in prostie. Stai tu chilleanu' ca viata mea e extraordinara pe langa a ta, nu-s copil fiert ca tine samp 24/7, de aceea multi s-au lasat ca-s prea multi prosti ca tine pe aceasta comunitate, multi copiii care se cred zei pe samp si isi fac o viata aici, mai iesi din casa si interactioneaza cu lumea anti-socialule, si ca veni vorba nu stiu care dintre noi 2 este ratat, iti sugerez sa mai treci pe la scoala ca te cam indoaie gramatica si mai lasa samp-ul. ^^

Si cu asta am terminat aici, nu mai dau reply, sper sa mori pe samp distrusule!

Zenod ZEW-Pai ce-am zis eu ma nene ma, suferinta dq..Ba , in primu' rand tu esti un ratat si o suferinta, prostu dq..comentezi la toti pentru un joc...Cica sa las samp-u si sa ies pe afara.Ba, asta ar trebui sa faci tu ba distrusu dq, hai ca nu vreau sa ma enervez din cauza ta ba ratatu' dracului.Toata ziua stai pe WEB si samp, no-lifere.Revii repede cu suferintele da?Poate asa scriu si o carte despre tine, suferint-o

Ba' da' voi sunteti terminati rau. Incetati dracu' odata. Mergeti pe skype si injurativa pana va ia PC.ul razna.

Edited by Manilla Maniacs

Ce frumos e sa va certati pe forumuri... daca v-ati intalni, vi-ati da in cap cu orice a-ti avea in mana, in plm :( E un joc bai frate, va certati de la turfuri acuma? Oricum doar codati exista pe orice server, nimanui nu-i place sa joace corect, de ma apuc sincer, doar cu cod m-as reapuca, sincerr daca nu as avea cod nu m-as reapuca.

Colora dacă-ți dau una-n bot îți canta toate culorile , lăsa drq codi ești bun si fara , nu înțeleg de ce dați cu cod , ca sa ce? Salutați o runda la pb? Sa luati un best la war? Sa colorați niște turfuri? Bai oamenilor este un joc nu va da nimeni medalie in real-life daca ați luat un best si ce-am spus mai sus.Bobo si cu kelton , vină este numai a voastră ca nu căutați pe cineva sa va facă anti-cheats sau sa faceți voi , voi stați sa băgat quest si gift la toți pruncii.Sper ca va motivat pe cnv cu romanul asta.

Da, Demon, vezi sa nu doarma diseara. Si daca vad mesaju, ce. Sa faca pe plac unor jucatori din gang, sau sa bage quest / gift pentru o multime de copilasi?

@@South SKY BELEAUA, ce-ai facut coe in RDT. Ai stat cam mult acolo, a?

Nu am putut da edit la reply-ul de mai sus, pentru infectii care dau report.

Asta da +1 dar decât sa intram pt log , mai bine băgam niște waruri.Daca o ținem tot așa ma duc pe 4.

#SEFDEPAGINA#

Edited by DemOnGTA