Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a :*

Vaaai , nu sunteti activi deloc frate pe forum :| , stati numa` pe samp , zici ca asta e viata voastra...:-J

Sedinta la 16:00 , imediat dupa , nu pleaca nimeni - > Antrenament.

Pai la un anumit procent de warn , iei suspend ? Sau cum...cand ai warn mult , nu mai poti face unele lucruri , sau cum ? :-??

Nu vrei sa stii :))) adica na..mai bine nu afli

Maniak tu ai 20% warn numai de la mine,10% pentru limbaj si 10 pentru post aiurea

baieti imi pare bine ca v-am cunoscut insa timpul nu-mi mai permite sa ma joc pe b-zone,ati fost o super comunitate cat si niste prieteni extraordinari,imi pare rau ca se termina asa...dar nu am ce face...bafta baieti :( succes tuturor .

Spawn si kaiac,faceti treaba buna in continuare,recrutati oameni buni cat si de incredere,va salut! :((:((

mda :| inca cineva care pleaca :| si cand incepeam sa ne intelegem mai bine... o sa gasesti tu timp macar in weekend sau cand nu ai teme sau alte chestii de facut ... oricum bafta la scoala si sa nu ramai repetent :)) glm... :)) ne pare rau ca pleci

PS : Spawn cand imi scade sau scoti warn? Astept de o zi !!!!

:-W :-W :-W

Edited by Maniak

Bravo , mi`a placut si sedinta si antrenamentul , v-ati descurcat foarte bine.

Bafta cris , nu am apucat sa te cunosc foarte bine , insa imi cer scuze daca te-am suparat in vreun fel.Bafta multa in viata , si in ce vei face mai incolo.

Am iesit pe afara , bafta.

Edited by MDYU

Vaaaaaai , cat de inactivi sunteti pe forum , WTF !!!??? :O , un singur post in aproape 12 ore...[-( , nu`i bine , trebuie sa exersam..mda , prima zi de liceu , m`am aranjat ca prostu` frumos peste tot :-" si ne cheama la 13:00 :))...