Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mda.. deci se pare ca norby, mastwer si kip sunteti impotriva mea.. daca imi dadeam timp puteam explica... totusi asta e.. tot ce pot spune e : bafta in continuare si mult succes.

sper sa ramanem prieteni si imi pare rau de ce-am facut.

Edited by QuesT

mda.. deci se pare ca norby, mastwer si kip sunteti impotriva mea.. daca imi dadeam timp puteam explica... totusi asta e.. tot ce pot spune e : bafta in continuare si mult succes.

Quest , imi pare rau pentru tine . Am destule poze , cred ca nu este cazul sa ti le dau , stii foarte bine ce ai facut .

1. Fara DM in safe zone

2. Nu ataci civilii sub nici o forma.

3. Nu faci DM aiurea fara stirea liderului.

4. Nu iei masini de la HQ fara acordul celor care se ocupa de masini.

Tu nu ai respectat nici una dintre aceste reguli , prin urmare ai fost demis .

salutare stracci

KIP te rog raspunde`mi acum: am intrat si eu in perioada tezelor si nu prea mai am timp sa intru, sau daca intru stau afk...ar trebui sa postez la inactivitate?

Nu.

Welcome noilor membrii !

Hai neatza :))) Welcome noilor veniti pe don'sorul Norbit l-am cunoscut aseara inainte sa ma bag la somn :)) Ceilalti ramane de vazut...

Mariuse plecasem deja la liceu ... in pnm am program de tot rahatul ...13:00-20:00 de aceea nu prea le am cu intratul seara cine mai stie pe la cat ajung acasa bla bla...

Neatza tuturor inca o data si va doresc sedere placuta noilor veniti!