Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dragi colegi, prin acest mesaj imi voi lua adio de la Paterno Family, si pentru o perioada de timp nedeterminata, de la B-zone. Nu ma intelegeti gresit, nu renunt pentru ca " e la moda ", sau ca sa par interesant, ci pentru ca pur si simplu nu mai am timp sa ma ocup cum trebuie de forum / server si de aceea, prefer sa nu tin un loc ocupat, si sa las o persoana mai capabila, care are mai mult timp, caruia ii va pasa cat mi-a pasat si mie. Ce pot sa va mai zic, m-am distrat de minune, am trecut si prin bune si prin rele si totusi, iata-ma scriind acest mesaj, pe care nu am crezut vreodata ca o sa ajung sa-l scriu. Pot zice ca am mai invatat cate ceva, pe langa cum sa-mi aleg " prietenii " am invatat sa cunosc omul mai bine, nu doar sa intru cu masina in toti peretii si sa fac DM mult si bine... ( nu zic ca nu mi-a placut sa fac DM pe Razvan14 ;x ) In rest, ce mai pot zice... Cat am stat aici am fost in cateva factiuni, nici una nu se compara cu Tattaglia Family si cu Paterno Family, nu neaparat ca " putere " ci, ca si atmosfera, prieteni, distractie si toate cele. In aceste factiuni am stat... luni, in Tattaglia un an daca nu ma inseala memoria, si am cunoscut oameni extraordinari : vaN , Snizel ( care intre timp a luat si admin. BRAVO BA ), Neamtzoooo , Cozma ( cu cont premium pe redtube ) , Pistansky... Doamne, ce vremuri.......... Intre timp, am mai intalnit oameni noi: Justmed aka. meduza, ce pot sa zic, mi-ai fost, si imi esti mai mult decat un prieten.. Esti un partener de sex.. si daca dai edit la post te distrug. Unknownx, ai fost o vaca, dar trecem peste toate... Au fost oameni care m-au ajutat, Lollipop... Care facea DM pe mine cand aveam level 15 :-W si mai sunt un car de oameni cu care am ras / plans care m-au ajutat / m-au f**** pe la spate etc. Insa, incerc sa raman numai cu amintiri frumoase. Admini, ce pot sa zic... Sunteti niste oameni deosebiti, va admir pentru rabdarea acordata acestui joc... Sper sa nu uite xtypE / Balon / vaN cum ii injuram pe /report... O sa-mi fie dor de asta, dar normal, pot oricand sa intru sa va " salut " :)) . Pe scurt... Imi va fi dor de voi, de toti, de costumul mov de peste ( pimp ), de toacele mele si de toate cele... Va urez multa bafta in continuare, mult noroc in viata ( o sa aveti nevoie de el unii ) si... sa fiti iubiti de o gagica cu tzatze mari ca pana la urma asta vreti dati-va dreaq de simpatici :))

Adio tuturor, b-zone va ramane mereu undeva in sufletul meu :)

Over and out, Zanu.

JustMed : Ai fost cea mai buna sotie, nu te voi uita niciodata! <3

Eu sunt noul
Don Paterno
,sper sa facem o treaba buna impreuna si sa nu-l dezamagesc pe
ZaNu
.Va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut.

Let`s start a new beginning !

Edited by Ecs7azy

Nu merita e un mare gay =)) . Salut ba Ecs , Bravo pentru leader ;) !

Exista PM / puteti lasa un comentariu la profilul sau, terminati cu posturile aiurea aici.

On: Bine v-am regasit Paterno family.