Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata The Paterno Family.

Multumesc Dany.

Avem ceva programat azi ? Eu ma gandeam la un targ

Cei care fac parte din echipa Drug Dealer si nu se afla pe lista sa ma contacteze !

Pentru că mâine este o zi specială pentru Romania , este derbyul României " Dinamo - Steaua " , ne-am decis să dăm drumu' la înscrieri de azi dimineaţă , iar diseară vor fi închise . Mâine dimineaţă va fi postat primul bilet . Pentru înscrieri :http://b-zone.ro/forum/topic/83191-inscrieri-editia-a-ii-a/

Buna dimineata Paterno ! Daca sunteti multi on,s-ar putea sa facem ceva activitate frumoasa impreuna.

Pentru că mâine este o zi specială pentru Romania , este derbyul României " Dinamo - Steaua " , ne-am decis să dăm drumu' la înscrieri de azi dimineaţă , iar diseară vor fi închise . Mâine dimineaţă va fi postat primul bilet . Pentru înscrieri :http://b-zone.ro/forum/topic/83191-inscrieri-editia-a-ii-a/

Multumim de informatie.

Buna dimineata Paterno ! Daca sunteti multi on,s-ar putea sa facem ceva activitate frumoasa impreuna.

Multumim de informatie.

Buna dimineata si voua,da,am putea sa facem cu totii un targ mai spre seara,Arms,Mech+Drugs.Cred ca ar fi o idee buna.

Neata

Este cineva care nu se afla pe lista asta? :

Liderul gruparii Mechanici: Yusuf

Sublider: Hank

Membrii Gruparii:

-Bratu

-Chira_Dragos

-Alistair

-MefX

-Atandu

-Giuliano

-Zotag

-MaXmErCeR

-BullD0og

-Jeremith

-John.

-Dany2010

Edited by Yusuf wTF

Yusuf, scoate-ma de pe lista, eu sunt lider la gruparea Drug Dealer.

Salut, ce faceti ? M-am chinuit sa vand toate bunurile male aproape.

Pe la cat sa facem un targ?

Da-te mare ca esti lider la Drugs Dealers :-@

*Ma bucur ca ti-ai vandut toate bunurile,in sfarsit poti pune cei 850 milioane in HQ Paterno. :))

Paterno, ramas bun!

Dragi prieteni/frati, de azi imi iau ramas bun de la fiecare! Sunteti niste oameni de nota 10. Imi pare nespus de bine ca am reusit sa va cunosc, nu voi uita niciodata clipele frumoase aici, in Paterno! Am ras cu lacrimi, de nebun aici in camera la mine! Ecs7azy / ZaNu, va iubesc! Va multumesc enorm pentru tot ajutorul, sprijinul pe care mi l-ati oferit! Fara voi, nu as fi ajuns unde sunt in moimentul de fata, fara voi nu as fi realizat ceea ce am realizat pana in momentul de fata! Jeremith, esti ca un frate pentru mine, stai aici si ai grija de tine si de Paterno, sa ajungi cat mai sus posibil! Yusuf, si tu... faci o treaba excelenta, te implici, apreciez foarte mult acest lucru! quintrixON, tu esti viitorul Paterno, las totul in seama ta! Noi doi suntem cei mai vechi :)) Adica, zanu e cel mai vechi:)), ai grija de tine! Paterno va multumesc frumos pentru tot. Aici drumul meu se incheie! O zi buna tuturor, ne vom revedea cat de curand!

Paterno, ramas bun!

Dragi prieteni/frati, de azi imi iau ramas bun de la fiecare! Sunteti niste oameni de nota 10. Imi pare nespus de bine ca am reusit sa va cunosc, nu voi uita niciodata clipele frumoase aici, in Paterno! Am ras cu lacrimi, de nebun aici in camera la mine! Ecs7azy / ZaNu, va iubesc! Va multumesc enorm pentru tot ajutorul, sprijinul pe care mi l-ati oferit! Fara voi, nu as fi ajuns unde sunt in moimentul de fata, fara voi nu as fi realizat ceea ce am realizat pana in momentul de fata! Jeremith, esti ca un frate pentru mine, stai aici si ai grija de tine si de Paterno, sa ajungi cat mai sus posibil! Yusuf, si tu... faci o treaba excelenta, te implici, apreciez foarte mult acest lucru! quintrixON, tu esti viitorul Paterno, las totul in seama ta! Noi doi suntem cei mai vechi :)) Adica, zanu e cel mai vechi:)), ai grija de tine! Paterno va multumesc frumos pentru tot. Aici drumul meu se incheie! O zi buna tuturor, ne vom revedea cat de curand!

Succes.

O sa imi plisesti.

Hank, de cate ori te-ai gandit inainte ?

Mai gandeste-te de vreo doua ori.

Daca iesi:

Bafta in continuare, esti un super player, o sa ajungi cineva pe server, imi place ca esti serios , oricand ai nevoie de mine, stii unde sa ma cauti.

SUCCES ! :((

Edited by Jeremith