Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna Paterno, eu m-am culcat, abea am venit acuma acasa, am intrat putin in game sa vad ce mai este si am iesit...maine sunt plecat toata ziua e prima data cand lipsesc la waruri de cand sunt in Paterno, aveti grija macar HQ sa il luati. Bafta.

Bafta in continuare colegi dragi, imi va fii dor de voi, aveti grija de Rizea !!!

Felicitari tuturor pentru war!!!

Radu nu mai zic ca 28-14 e nimic pe langa 6-4 al meu =)) Ma gandesc de acum sa ies si eu mai "in fata" dar mi-e frica ca voi face scoruri si mai proaste :))

Edited by AnGeLx

Un update frumos, chiar imi place. Skinurile cred ca trebuie puse putin la punct si este total perfect.

San Fierro chiar e un oras care a meritat sa fie deschis din nou.

Si harta cu teritorii arata bine, seamana cu cea din GTA 4.

Respect Pimp Rizea '

Edited by TOV Weeld

Noapte buna Paterno, ma bag si eu la somn, neauzim maine dimineata in game.

Buna dimineata....dupa parerea mea, cel mai prost update ever.

Cum frate sa schimbi numele la mafii si sa pui rank Street Fish si City Fish, Wikkid...

In fine, poate ma obisnuiesc, din pacate o sa se introduca si pe RPG2 deci...in fine.

Ma duc si eu la scoala 2 ore...ne auzim.

Ziua buna! Se pare ca nu aveam mai multe turf-uri asa cum credea toata lumea :-W

Din 1 mare avem 2 mici. Azi voi fi cam inactiv avand in vedere ca in Botosani vremea e excelenta pentru fotbal iesit in oras si altele. Sper sa ajung la antrenament. Voi face in invoire de orice eventualitate.

Buna seara, Paterno.

Numele trebuia sa se schimbe, peste tot era picciotto, soldato.. Naspa ca s-a schimbat numele mafiei ( clan ) si ca nu mai avem skin de lider grupare.

Au inebunit astia cu preturile lor, vor sa se imbogateasca peste noapte, dar nu gandesc pt. ca toti vand, nimeni nu cumpara. :))

Noapte buna Pimps :))), maine presimt ca iar ma duc degeaba la sc X( si plec dupa 2 ore. Sunt curios cum o sa fie warurile acum :D poate castigam si noi ceva maine.

Edited by Ccristi

ATENTIE!

Astazi 3 Aprilie 2013,vreau sa fiti cat mai multi in HQ la ora 17:45.Cine nu poate sa vina sa faca cerere de invoirecu un motiv bine intemeiat,cine nu face va fi sanctionat.

TOPIC CLOSED!

Buna dimineaca, ce faceti :-?

Se pare ca trecem printr-o perioada mai dificila, dar daca ne stabilizam si revenim cu picioarele pe "Pamant" o sa ajungem departe, nu sa dam dovada cum au dat ceilalti fugind din factiune pentru ca nu avem /turfs, asta nu rezolva nimic si da dovada de om cu caracter slab.Nu o sa realizati nimic daca tot timpul o sa fugiti de greutati, mai bine stati si ganditi-va inainte, daca doriti sa iesiti in evidenta cu ceva si sa fiti apreciati, tocmai cand sunteti intr-o factiune si are momente ca acesta trebuie sa ramaneti si sa ajutati cu tot ce puteti si sa lasati certurile si copilariile deoparte.Stiu ca nu am eu nush ce rank si nu sunt in masura sa va tin morala, dar cititi cu atentie si ganditi-va bine la ce am scris aici.