Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun! Deci m-am hotarat in timpul care urma multe chestii dar din pacatae nu le-am putut pune in plan deoarece eu astazi o sa imi dau demisia imi pare rau am tinut extrem de mult la aceasta factiune si cu lacrimile in ochi va spun ,, adio '' cu bune cu rele ne-am inteles am duso cat de bine se putea nu am tinut nici odata la turfs, cel mai drept lucru in acest gang a fost prietenia. Mi-am facut multi prieteni si am inceput sa colaborez foarte bine cu iei dar asta e ne v-om mai intalni, aceast gang a fost familia mea de suflet nush daca o sa mai revin de curand dar mai bine ar fi sa raman dar nu suport cand iau un FW asta ... multe conflicte mi-am facut aici dar totusi am rezistat in aceasta factiune.... Imi cer scuze SONNY ca nu mi-am tinut promisiunea data si aceea fiind ca o sa raman aici pana la rank 5 si ca o sa imi fac datoria orice ar fi leader... si mii de scuze Kassadin si tie ti-am promis ca o sa tin toti membri in acest gang si ca o sa fac fata peste orice pericol dau in aceste 1 luna si 2 saptamani FIX FIX FIX m-am simtit excelent nu pot spune cat de excelent m-am simtit [OC]Shooter imi pare rau am inceput sa ma imprietensc cu tine si am zis ca v-om trece peste niste etape foarte grele acela fiind [/turfs] Majoritatea nu o sa o citi stiind ca nu va pasa dar eu tot am scris deoarece a venit totul din suflet Multa bafta Shooter sper sa revin dar stiind ca nu merit o a doua sansa nu o sa aplic... Multa bafta RESPECT:

ManXXL ( mereu suspendat pe forum)

Rowe ( Spammerul)

Marynyk ( Boala posturilor )

Sisu ( de 3 zile de cand esti in gang ai m-am imprietenit cu tine)

Sonny ( cel mai bun leader avut pana acum)

Kassadin ( mereu cu capul pe umeri )

Avatar90 ( iti multumesc ca mai invatat sa trag )

Roman ( suparacios )

Arderi ( gogosar suparacios )

MRL ( afaceristu )

Gabone21 ( Beat mort mereu)

Cranii ( sportivu )

Skeletul ( prieten bun )

DonDenis (mereu langa tine cand ai nevoie)

Multa bafta si sa ramaneti cat mai mult in acest gang si spor la turfs! Bafta

PROBLEMA REZOLVATA, TOPIC CLOSED !!!

PS: Nu mai iese ;)

Edited by IB Marynyk

Ma mai gandesc momentan,

Nu am cum sa la`s aceast gang la greu :>

Nu, cate mai gandesti...Nu te mai gandesti deloc gata, schimbam subiectu ;)

Mda, vedem maine daca iau FW sau nu eu sper sa nu :|

Nu conteaza FW ;) da-l req de FW... Te face pe tine un FW?

Ma face ca in nici o factiune de aproape un an nu am avut rank 3 :( si chiar imi doresc :X

Asteapta si o sa ai ;) Si lasa rank 3...ce e asa smecher rank 3?

@, ce closed ma ? Tocmai cand vreau sa fac spam.

@, sa dea Dumnezeu sa il prinzi.

#Sunt coleg nou !

Fa frate, nu ai decat :)) Ma refeream la discutia cu Laur :))) da ma rog

Auzi, am o intrebare, cum iei Moderator pe forum ?

Edited by IB Marynyk

Fa frate, nu ai decat :)) Ma refeream la discutia cu Laur :))) da ma rog

Auzi, am o intrebare, cum iei Moderator pe forum ?

Ca si un clan ma ... cum ti-am dat eu ti-a iti da cel care a facut pagina aia moderator si tre sa te ocupi de tot ce e acolo, e mult de munca ;)

@, trebuie sa te ocupi de o sectiune unde vrei, cu timpul daca muncesti si indeplinesti conditiile o sa primesti.

Adica daca ma ocup de exemplu de un clan primesc?

Primesti foarte greu ma, tre sa fi trup si suflet acolo :>

Aham...inteleg...si pe ce baza se da? Posturi? De cate ori intru? Aveti idee??

@, nu, nu ai rankbar. primesti doar acces la clan acolo.

Pai si cum pot sa ma ocup de astfel de pagina ?Ca chiar sunt interesat de asa ceva.

@, doresti sa iti faci un clan, sa inteleg ?

Am deja un clan, eu doresc sa am Moderator, si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac mai exact?Am inteles ca trebuie sa ma ocup de o pagina sau ceva de genu? Spune-mi te rog ce pagina si cu cine vorbesc...

@, nu e o pagina.. e o sectiune, ca Divertisment. Tu trebuie sa postezi acolo dar sa respecti si regulamentul. Dupa un anumit timp, daca se cauta moderatori si ai fost activ o sa fi intrebat de DaniSteptu daca iti doresti sau nu moderator in sectiunea X.

@, nu e o pagina.. e o sectiune, ca Divertisment. Tu trebuie sa postezi acolo dar sa respecti si regulamentul. Dupa un anumit timp, daca se cauta moderatori si ai fost activ o sa fi intrebat de DaniSteptu daca iti doresti sau nu moderator in sectiunea X.

Aham, acum am inteles. Mersi mult