Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Maine, 6.04.2014 , la ora 19:00 , va avea loc antrenamentul saptamanal. Tot aceasta zi, la ora 20:00 , va avea loc o sedinta EXTREM de importanta. Avem foarte multe de discutat si la antrenament cat si la sedinta. Cine lipseste nemotivat, va fi sanctionat drastic.

# Faceti bine sa veniti, avem multe de discutat.

Noapte buna. Vreau ca maine sa fiti foarte multi on. TURFS-URILE AU FOST RESETATE, ASADAR trebuie sa reveniti la activitatea de acum 2 saptamani. De asemenea, war-urilor vor fi tratate cu cea mai mai mare seriozitate posibila.

Inchid topicul pana ma asigur ca ati citit.

Noapte buna negrilor, am fugit si eu la somn, maine ma trezesc dimineata..... incepe o noua saptamana de munca.... foarte repede a trecut si week-endul asta :/ mai ales cu vremea de afara.....

Maine sper sa fim cat mai multi online si sa realizam ce ne dorim cu totii, cucerirea LV-ului!

Bun venit celor care au intrat pe parcurs :D

Am iesit si eu. Vedeti cum faceti sa ma dezamagiti si sa nu apareti la war, avand in vedere ca metoda este stabilita si a trecut de versiunea BETA.

Vreau concentrare maxima, ascultare si liniste pentru a face treaba buna. Nu uitati, nu va duceti rambo si spuneti-mi pe F cand faceti -.

Maine, incepand cu ora 19:45 va astept la hq pentru a ne pregati de war-uri.

Am iesit si eu. Noapte buna!

Maine ma duc sa vad care e situatia pe la scoala, iar apoi cand ajunga acasa ma apuc de facut o lucrare in PowerPoint despre liceul meu ca sa termin, sa pot intra la war-uri.

Sper sa luam LV-ul.