Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutări!

Am ocazia de a vă anunța că au început înscrierile pentru olimpiada de vară, B-Olympics Summer 2014. Înainte de înscriere vă rog să citiți și să acceptați regulamentul general.

Probele vor fi anunțate în decursul lunii iunie, urmând ca la începutul lunii iulie să înceapă olimpiada propriu-zisă. Momentan nu există o dată anume, dar aceasta va fi anunțată în topicul acesta. Dacă aveți propuneri pentru probe vă puteți exprima aici; cele mai interesante au posibilitatea de a fi introduse. Întrebările și nelămuririle îți au topicul lor aici. Altele vor fi discutate în topicul de discuții unde puteți vorbi pe tema B-Olympics.

Mulțumesc pentru atenție!

O vară plăcută vă urez!

# Tu mai intai prezinta-te la war-uri si apoi vorbesti de mine.

Incerc sa fac evidenta.. nu-mi mai merge excel. Incerc sa-l fac.

Aa si Evil nu e problema ta de ce ma cert eu cu mara, noi ne certam noi ne impacam, e varamiu, asa facem mereu.

Te crezi cam important, nu crezi?

Hop ai luat 2 besturi si incepi sa suferi.

Noi am vorbit si afara nu inteleg atata suferinta pe tine, doar sti cum fac cand am nervi.
Ti-am si zis ca m-au enervat codatii aia din Bratva ca imi dadeau 1 glont cu M4 si ma omorau.

Plang ca ai luat tu 2 besturi =))

Cum zici tu. Vezi ca la ultimu best aveam 16-4 si tu 16-1, dar am fost mai putin la war vreo 300 secunde, si tu vreo 560.

Faci ce vrei putin imi pasa.

Sti cum e aia? Facerea de bine .... de mama. Exact asa e si acum.

Cu alte cuvinte esti noob.

Daca crezi ca m-am ofticat pentru 2 besturi e problema ta =))

M-am ofticat ca sunt prea multi codati in Bratva care dau 1 glont ca boierii si iti iau 100hp. :)

Nubalailor... distrati-va ma ca asta conteaza.....dati-le drecu de besturi...... v-ati suparat aiurea amandoi, las' ca va trece pana mine... va pupati si gata :)))))))))))))))) la fel ca marius cu conquita :))))