Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va rog sa votati intervalul dorit pentru programul de vara. Cititi ce am scris acolo si respectati modelul.

http://forum.b-zone.ro/topic/341048-interval-waruri-vara/

Fericit man? Poate mai dai si tu pe la waruri, nu de alta, dar e enervant ca cineva sa-si bata joc de munca ta.

Din pacat suntem prea putini si totusi codurile isi spun cuvantul. De saptamana viitoare speram ca o sa ne vina mai multi membrii, deci nu va debusolati daca ne pierdem toate turf-urile, revenim nu-i problema. Pana atunci, trebuie sa ne minimalizam agresivitatea asta de pe joc, ca ma enervez si eu la fel ca voi cand primesc secunda in fuga, dar nu e problema. V-am spus, totul e ok, recuperam saptamana viitoare.

V-am mai zis si o sa va zic pana or sa vina baietii. Nu va enervati si nu va bateti capul in aceste momente ca nu are rost. De saptamana viitoare lucrurile or sa aiba alta intorsatura si o sa fie bine. Calm si cu cap, totul o sa fie bine, trust me ;)

E bine oricum in aceste momente, am reusit sa le punem probleme, am reusit sa luam hq rdt in aceasta formula. Cand or sa vina toti o sa fie jale pentru ei :*.

Ia stati asa, numa acum am vazut;

http://www.rpg.b-zone.ro/clans/alliances

Baietii din ZEW au alianta cu RF, pai ce ban-uri sa le dam noi daca alora li se zice cand sa dea [/q]? :))

Nici nu ma mir ca e a lui Holder, se explica de ce se inteleg atat de bine, oamenii fara caracter se atrag :). Vin prietenii din VDT aici, vor fi tinuti doar in teste, probabil inca cateva banuri date aiurea si vulpea fuge cu rata in gura.

@, chiar vrei sa vorbim pe fata? Mi-ar lua pe putin o pagina sa scriu tot ce se intampla in ZEW. Nu sunt toti bagati, dar cei care sunt, le-a ajuns rahatul pana la gat. Sa analizam situatia lui Cronen, care timp de 1 luna (cand era in GSB) nu a trecut de +4 si acum nu face sub +10? Mai sunt multi, iar cu admini ca Holder nici nu ma mir ca astfel de lepadaturi mai joaca.

@@Peaceful,

Cronen e out, s-a asigurat baiatu.

Hai, un weekend fain, detasati-va de la joc, macar pana luni.

Si care sunt sansele sa intre pe alt cont inapoi? Ofc, nu m-ar mira sa vad un nou membru in TTB de level 20 care sa faca aceleasi scoruri.

Buna seara baieti! Nu am dat attack pentru ca nu avea rost sa ne pierdem timpul degeaba. Nu va mai puneti la mintea tuturor "vorbaretilor" si doar vedeti-va de treaba. Este o situatia nasoala, o constientizam cu totii, dar este pe cale sa se schimbe. Doar mai aveti putina rabdare si fiti activi, macar la waruri, doar asa putem face ceva impreuna! O seara faina sa aveti si maine sa va prezentati la cele 2 waruri. Evidenta se va face la sange incepand de maine sau de marti, inca ne mai gandim, pana atunci va urez bafta! :* Iar peace, nu ti face probleme ca cine iese dintr-o factiune pe orice motiv ar fi acela, 2 saptamani cel putin trebuie sa stea pe bara, privind restul sanctiunilor, este doar o chestie de timp, asa ca nu va mai bateti voi capul cu asta, DOAR FACETI + LA WAR si vom ajunge undeva.