Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Xavi... cand mai filmezi, incearca sa postezi mai multe kill-uri intr-o secventa. Le faci mai greu, dar e mai fain. Decat 1 kill o secventa...

Danger ! Danger ! Danger !

sa_mp_019.png

Edited by Manilla Maniacs

Salut baietii , am fost banat pe motiv Cheats(Smooth Aimbot) , o sa fac cerere unban am filmarile dar nu cred ca ajung in seara asta la waruri si nici maine .... BAFTA la war-uri

Edited by King Xavi

Am sters demisia si v.am prins si atac frumos pe Car Drop. Aviz celor ce nu au fost in stare sa ajute pe Bank LV sau macar sa ajunga la scor de 0. Nici eu nu.s bun, dar unii n.ati fost in stare sa faceti 2 3 kill.uri la cat rambo au facut...

Bafta Oita, Zeppord, Varu, Costel, Florance, si restu pe care I.am omis. Oita, scuze ca te.am chemat in SP si tot eu am fost cel care a iesit. Ne auzim pe wpp. Varule, tu esti constirnt de ce am iesit, doar ai fost online luni la war si cred ca ai tras o concluzie, caci eu asta am facut. Mult succes tuturor si sper sa vad LV mov cat se curand. Bafta!

Salut baietii se pare ca am fost dat afara din factiune pe motivul inactiv and banned si cred ca si banul o sa ramana deci , va multumesc ca mi-ati fost alaturi acesta este ultimul meu post din cariera mea sa ii spunem asa de pe rpg 1 si cred ca o sa ma las de sa:mp pentru ca nu mai are rost in staff au ajuns copii de 12 ani care te baneaza pentru ca muti tinta de pe un player pe altu si spune ca ai aim , Bafta si Sper sa duci mafia cat mai departe florance cu noii tai subleaderi sii ii felicit pe aceasta cale ! v-am pupat

Salut baietii se pare ca am fost dat afara din factiune pe motivul inactiv and banned si cred ca si banul o sa ramana deci , va multumesc ca mi-ati fost alaturi acesta este ultimul meu post din cariera mea sa ii spunem asa de pe rpg 1 si cred ca o sa ma las de sa:mp pentru ca nu mai are rost in staff au ajuns copii de 12 ani care te baneaza pentru ca muti tinta de pe un player pe altu si spune ca ai aim , Bafta si Sper sa duci mafia cat mai departe florance cu noii tai subleaderi sii ii felicit pe aceasta cale ! v-am pupat

Bafta Xavi! Nu esti primul care e banat pe nedrept, asta e nu avem ce face.. inchidem ochii si ne vedem de drum. Succes mai departe!

Bafta all, am fost banat pentru coduri si nu am sansa la unban.. :))) Vedeti ce faceti prin LV. Florance, da-le ma FW pentru absenta war ca prea bine stau multi fara sa vina la war.

Salut Andrew,

Pentru asta ai primit ban:https://www.youtube.com/watch?v=8VjFQU7rqqQ&feature=youtu.be

Tragi cu TEC9 mai bine decat cu Minigun.
O seara buna!

Edited by Andrew LEGEND