Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna dragilor.

Se pare ca nici in seara aceasta nu mi se va scoate ban-ul pe RPG, deci nu voi putea fi prezent la sedinta. Imi pare rau ZaNu/Smith sper sa ma intelegeti.

Zanu tu mai acceptat in paterno si nu am dat testele pot da testele marti pt ca am luat ban 4 zile pt dm pana marti la ora 6:20 scuze dar sa intamplat te rog sami acorzi aceasta sansa

nu trebuie sa faci post la discutii paterno tinand cont ca acest topic este facut special doar pentru discutii intre paterno , puteai pur si simplu sa il contactezi in game sau sa ii dai un pm ... atat tot

Propun respingerea lui Mr.Bell / Marius.10. Daca a luat Ban 4 zile pentru DM, nu o sa ezite sa faca la fel in factiune, mai ales ca are arme la discretie.

Edited by Smith

Propun respingerea lui Mr.Bell / Marius.10. Daca a luat Ban 4 zile pentru DM, nu o sa ezite sa faca la fel in factiune, mai ales ca are arme la discretie.

eu am luat ban doarece am facut 1 data dm pt ca dedea unu cu pumni in mine si lam inpuscat no sa fac si asha in factiiune promit :P

eu am luat ban doarece am facut 1 data dm pt ca dedea unu cu pumni in mine si lam inpuscat no sa fac si asha in factiiune promit :P

Nu ma intereseaza povestea. Un player care ia ban pentru DM reprezinta un player care a facut Hard-DM, nu iei ban ca ai tras 1 glont sau 5. Iei ban cand tragi ca nesatulul.

In continuare, propun excluderea din lista celor acceptati.

Mariuse nu te m'ai baga in acest topic cat timp nu esti in paterno , ii poti da un PM lu ZaNu / Smith cum sa intamplat .

Mariuse nu te m'ai baga in acest topic cat timp nu esti in paterno , ii poti da un PM lu ZaNu / Smith cum sa intamplat .

Sincer nici nu ma intereseaza ce s-a intamplat. Nu sunt de acord cu acceptarea lui in Paterno, punct.