Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna Caps, cand voi primi pozele de la Bestial voi face si log-ul de la antrenamentul de aseara unde voi mentiona si toate sanctiunile pe care le-ati primit, sa va fie invatatura de minte.

Neata Paterno.

Azi la 20:30 avem war cu Stracci?

21:30, daca ma gandesc mai bine o sa vorbesc cu Ciccio sa mutam la 21:00. Tinem in loc de antrenament.

Va rog nu mai scrieti cu alb, ca nu vad. E fundalu alb ca e forumu cu tema pentru telefon... Scrieti cu mov :)

Neata bai asta! Ai uitat sa-mi deschizi topic-ul de anunturi, te sugrumm!

Buna dimineata, toti ce-i sanctionati aseara la antrenament sunt trecuti in log-ul postat de mine azi dimineata. Sa nu aud comentarii, v-am lasat sa faceti glume, sa radem sa ne simtim bine... si voi v-ati batut joc. De acum incolo gata cu glumele proaste, gata cu misto-urile, cui nu-i convine e liber sa plece si asa suntem destui in factiune si sunt destui care ne bat la usa ca vor sa vina in Paterno. De acum incolo nu mai tolerez nimic, ori sunteti seriosi ori ne parasiti.

Lolli vreau sa imi cer in primul rand scuze in numele tuturor.Si personal sa iti zic, ca aseara si pe mine m-au deranjat unii care erau nesimtiti si nu te lasau sa faci antrenamentu de parca respectul nu mai exista.Si deaceea trebuie sa intervina sanctionariile, ai procedat ca la carte.Eu zic ca o sa isi revina Paterno repede.

Lolli vreau sa imi cer in primul rand scuze in numele tuturor.Si personal sa iti zic, ca aseara si pe mine m-au deranjat unii care erau nesimtiti si nu te lasau sa faci antrenamentu de parca respectul nu mai exista.Si deaceea trebuie sa intervina sanctionariile, ai procedat ca la carte.Eu zic ca o sa isi revina Paterno repede.

Pana nu isi revine, nu mai sunt tolerate nici un fel de glume. Si sanctiunile dure or sa curga pana va potoliti, dabea atunci o sa revenim la normal. Unii si-au luat lumea in cap si din cauza lor trag si alti colegi in jos dupa ei, dar nui nimic, daca este sa fie! Ca eu nu mai tolerez sa va comportati ca aseara in nici un caz. Diseara mai ales ca avem War, incep cu demiterile. Nu imi mai fac nervi aiurea, pentru ce ? pentru cine ? Si eu la fel ca voi am venit aici SA MA DISTREZ ! Si am ajuns sa stau cu gura pe voi si sa dau FW la jumatate de factiune si sa incep sa demite cate un... Pacat, eu nu am nimic de pierdut, ramane la aprecierea voastra.

Eddited, sa se vada si pe pagina asta :

Buna dimineata, toti ce-i sanctionati aseara la antrenament sunt trecuti in log-ul postat de mine azi dimineata. Sa nu aud comentarii, v-am lasat sa faceti glume, sa radem sa ne simtim bine... si voi v-ati batut joc. De acum incolo gata cu glumele proaste, gata cu misto-urile, cui nu-i convine e liber sa plece si asa suntem destui in factiune si sunt destui care ne bat la usa ca vor sa vina in Paterno. De acum incolo nu mai tolerez nimic, ori sunteti seriosi ori ne parasiti.

Edited by LoLLi