Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E adevarata chestia cu serverul? Ca mi-o zis si mie un coleg ca se inchide, da' n-am crezut.

Lolli, ocupa-te de aplicatii, Caps, ajuta-l.

LoLLica, da multi dormi :)). Te pui la pat seara si te trezesti ziua urmatoare (tot seara). :))))

Defapt m-am culcat la 17:30 si m-am trezit la 19:30. Aseara am intrat in casa la 6:00 azi dimineata :) Si de atunci m-am ocupat de recrutarile lu` ZaNu.

E adevarata chestia cu serverul? Ca mi-o zis si mie un coleg ca se inchide, da' n-am crezut.

Lolli, ocupa-te de aplicatii, Caps, ajuta-l.

Asta fac, crezi ca eu frec menta ca tine? Si ce sa ajute Caps? Azi cand sa trezit eu deja terminasem, m-a ajutat Stephano. (aka Dr.CarTer)

Adevarat :)) Ma duc sa vad ce mai pot testa pana la fix, ca tot e Alin on dupa care mergem sa tinem si sedinta vietii ;))

Lolli, cine mai trebuie sa primeasca invite?

Trecuti, neintrati:

Fivelici0us

[mR].SpriTes

Scorillo

Netestati:

Morcoveatza

Tom.Corleone

[mR].PhaReLL

coolio.kill

PhenoKid

pit

JazzzzY

Noapte buna Paterno, am 24 de ore cu 2 ore de somn. Ne auzim mai incolo/maine :*

Uitate la "Grown Ups" gen - comedie .. marfa rau.

Tocmai s-a terminat filmul, a fost genial. Nu cred ca am sa mai intru in game, numai stau mult si ma culc.

Mai este cineva?

EDIT: Noapte buna!

Edited by Caps