Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata The Banned Family !

GG lolli , ai facut-o pe treaba .. cica scrii o litera si apesi enter =)).

Tu asa agati femeile ? Of of of lollica ...

Edited by PhenoKid

Bai, vorbeam la telefon, habar aveam ce scriu =))

Cine mai scrie "Buna dimineata, neata" post-uri cu minim 5 cuvinte are FW. Faceti spam aiurea.

Eu postez la discutii ca sa nu mor de somn si de plictiseala pe aici, eventula imi iau un joc ceva.

Si eu nu postez 2 cuvinte cand scriu la discutii, vedeti ca nu gluemsc chiar sanctionez.

Mi-am luat un joc care il jucam acum 5 ani cand eram mic si fraier... Dar tot imi place - Return to Castle Wolfenstein & Wolfenstein 2. Have fun!

Mi-am luat un joc care il jucam acum 5 ani cand eram mic si fraier... Dar tot imi place - Return to Castle Wolfenstein & Wolfenstein 2. Have fun!

Tuti fontul X( deabea m-am trezit si incerc sa descifrez ce scri tu acolo. :))

Neatzaaaaaaa, server off ce (bine) rau imi pare

Noi facem bine!Voi?

Omega Grup,nu uitati,astazi la ora 20:00 sedinta.Cine nu poate veni sa se invoiasca trimitandu-mi un PM cu motivul.

Membrii:Cosmin95,PhenoKid,Tom.Corleone,Stephan.Corleone,[biS]KaddyLack,Marco.,Anonim_User(invoit,are ban),RobyZ

Noi facem bine!Voi?

Omega Grup,nu uitati,astazi la ora 20:00 sedinta.Cine nu poate veni sa se invoiasca trimitandu-mi un PM cu motivul.

Membrii:Cosmin95,PhenoKid,Tom.Corleone,Stephan.Corleone,[biS]KaddyLack,Marco.,Anonim_User(invoit,are ban),RobyZ

Ok ,cred ca voi fii prezent .

Tin sa anunt ca daca eu nu voi fi ON sedinta o va tine PhenoKid,stie el ce sa va spuna.

PS:Noul Sublider Omega Grup este PhenoKid,l-am ales deoarece ieri si astazi a fost de cele mai multe ori la HQ NR,a fost activ si si-a luat treaba in serios.Al doilea membru pe care as dori sa il felicit este Marco.,felicitari si tie,ai fost activ si ai verificat HQ NR,la fel si tu RobyZ,in rest,ceilalti,vreau mai multa activitate din partea voastra.Daca eu nu voi fi ON,sedinta o va tine PhenoKid,noul sublider.Va vom spune ce trebuie sa faceti si cum,nu va dura mult.Nu uitati,la ora 20:00.