Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clar Raulxxx a ajuns dinou la noi si dadea pe mess masuri de genu La revedere paterno family nu mai stau cu toti inaptii

Nu a fost in Paterno de cand sunt eu aici niciodata.

Adio PATERNO nu mai are rost sa ma mai cert cu toti inaptii. asa a zis am conversatia

O fi vorba de Raul nu de Raulxx ala fiindca daca te uiti la factiunile precedente nu are decat Stracci.

Si acum mai usor cu spam-ul, e valabil pentru toata factiunea!

Si acum mai usor cu spam-ul, e valabil pentru toata factiunea!

Pai tu esti singuru care dai reply dupa fiecare post. Si lasa asta cu "cer sanctionarea ta" ca oricum, asa e.

Pai tu esti singuru care dai reply dupa fiecare post. Si lasa asta cu "cer sanctionarea ta" ca oricum, asa e.

Ar fi cazul sa te uiti mai bine cand acuzi pe cineva de ceva maestre iar pentru faptul ca ai fost demis din pura ta dorinta (nu te-am pus eu sa faci DM la CNN LV) acuma imi bagi mie bete'n roate? Smecher baiat... Pacat de tine ca ai fost lider si caracterul asta razbunator te strica. Te rog sa nu mai postezi aici, nu ai nici un drept.

Ar fi cazul sa te uiti mai bine cand acuzi pe cineva de ceva maestre iar pentru faptul ca ai fost demis din pura ta dorinta (nu te-am pus eu sa faci DM la CNN LV) acuma imi bagi mie bete'n roate? Smecher baiat... Pacat de tine ca ai fost lider si caracterul asta razbunator te strica. Te rog sa nu mai postezi aici, nu ai nici un drept.

Stai ma cuminte ca nu ma razbun, dar am zis purul adevar. Iar de faza cu "DM la CNN LV" esti ... n-am cuvinte. N-am tras niciun glont, asta pentru buna ta constiinta "pretene". Oricum tine-o pe a ta si mai dai un reply cu o chestie sa ai motiv de +1.

Este ultimul post aici. Daca este nevoie vobim prin PM.

Excess de zel.In sfarsit a revenit forumul,aseara am lipsit de la antrenament pt ca au fost lucrari la clicknet si nu puteam intra.

Daca erai putin mai activ in ultimele zile poate aflai ca s-au anulat antrenamentele pana Vineri la sedinta.

aLLx-Am lipsit 7 zile , si vad ca au aparut multe certuri . Ce aveti ?

aLLx au aparut ceva certuri dar nu atat de grave ZaNu si cu LoLLy sunt cu capul pe umeri si le-au rezolvat pe toate =D>.Ce mai fac baietii >:D<<'>