Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Regulament postare forum:

- Nu aveti voie sa va certati.

- Nu aveti voie sa folositi cuvinte vulgare.

- Pentru a posta in topic trebuie sa folosesti minim o propozitie, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, ce mai ziceti?",

- Daca ai postat ceva in topic trebuie sa astepti sa posteze doua persoane pentru a posta tu din nou.

Poate asa mai evitam spam'ul inutil.

Toata ziua ''Salutare, cmf, wb, back, etc.''

Ar fi bine sa se dea t/c pana vor vedea toti aceste reguli.

Am vrut sa vedeti si voi regulile forumului. Cristi,Tomyy mai optriti-va fratilor din atata scris chiar trebuie sa stim tot? Pentru unele lucruri este Y!M,e destul sa scriem esentialu... Nu chiar tot ce facem,hai sa terminam cu aiureala sa nu fie Topic Closed o perioada de timp.

Am revenit si eu din oras si va urez Noapte buna.

Arms,sedinta se amana pe maine seara la aceeasi ora daca va fi server on.

Taci ma :)).

Ce faceti? Eu caut driver-ul de la placa de sunet.

O singura data...sa mai intrebi "Ce faceti" si sa zici ocupatia ta,si ai suspend 7 zile iar acest topic la fel inchis tot 7 zile.

Aici sunt "Discutii" nu "Chat-uri" sau "Ce facem in clipa asta?"

Topic inchis 12 ore.

Buna dimineata baieti, am auzit ceva ce cred ca o sa ne intristeze pe toti, serverul este inchis pana Sambata asta, imi pare rau sa o spun, dar asa a spus Gabb, puteti vizita "downtime" pentru mai multe detalii!

Buna dimineata baieti, am auzit ceva ce cred ca o sa ne intristeze pe toti, serverul este inchis pana Sambata asta, imi pare rau sa o spun, dar asa a spus Gabb, puteti vizita "downtime" pentru mai multe detalii!

Condoleante.. Ar trebuii sa tinem doliu ca e serverul inchis nu ? sau sa fim suparati ? :)) Las-o dreacu de treaba , chiar asa ati ajuns ? Din partea mea poate sa stea inchis si 1 luna , asta e perioada de distractie, baluri,lautari,cluburi etc.. Deci , mai iesiti pe afara si numai plangeti ca e inchis serverul.