Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut colegi . Eu zic ca o pauza de samp este bine venita pentru toata lumea . Acum duceti-va afara si party :))) femei bautura etc . Eu ma duc sa spal masina ca zici ca am fost la raliu :)) .

Condoleante.. Ar trebuii sa tinem doliu ca e serverul inchis nu ? sau sa fim suparati ? :)) Las-o dreacu de treaba , chiar asa ati ajuns ? Din partea mea poate sa stea inchis si 1 luna , asta e perioada de distractie, baluri,lautari,cluburi etc.. Deci , mai iesiti pe afara si numai plangeti ca e inchis serverul.

Ma mai uit din cand in cand la discutii. Privesc la el ca la un insectar,ma atrage putin dar ma plictisesc repedeeee. Mai luati prietenii mei o pauza.Ma bucur putin ca s-a oprit severul,am bal si maine (ca-n fiecare vineri).

Cat despre ce ai scris Robert,aprob. :X

Daca acum cand suntem tineri nu iesim,nu ne distram,nu bem...N-avem cand.Acum e mai frumos.Urasc sa vad ca plangeti pentru un joc(unii).

Eu va salut,probabil o sa ne auzim prin joc Sambata-Duminica,pe forum nu o sa mai scriu ca n-are rost.

Distractieee tuturor :-H

Nu mai fa posturi gen "Back de la Veceu,Ce mai faceti?" Completeaza si tu postul,fa-l mai mare,"CE faceti baieti,azi am fost acolo acolo si acolo..." Nu "Back de la cacare,ce mai faceti?"

Danezule :)) alt exemplu nu gaseasi si tu sa dai ? doar cu WC si cu cacare ? =)) esti penal ma . Asa fi dur cu iei daca nu te asculta [-( pai cum .. se poate asa ceva?

Gabb a scris :

Data in care a fost inchis serverul : 17.11.2011.

Motivul pentru care a fost inchis : Probleme tehnice.

Cat va dura ? : Pana sambata 19.11.2011. Aceasta nu este o data exacta , la care serverul trebuie sa fie neaparat on. Pot exista mici intarzieri.

Incearca sa tragi concluzia de aici , si sa iti raspunzi singur la intrebare

Buna seara. In sfarsit am rezolvat cu driver-ul de la placa de sunet, rezolvarea a fost Windows 7 :)). Maine dau test la geografie si latina, ma duc sa invat.

~ Nu mai postati aiurea ca dupa ne inchide iar topicul.

Uite cine si-a invatat lectia. :))

Noapte buna Paterno.

! Noua metoda de war a fost decisa.Vreau ca toti membrii Paterno sa se uite la "Announcements" si sa o invete pe cat posibil.

Edited by Ecs7azy

Neata Paterno FamilY ,mecanici,mai aveti timp pana ora 19:00 sa imi dati PM cu raportul(nu am pretentii sa aveti multe ss`uri deoarece a fost serverul off),Bafta

Edited by M O S U

Buna seara. In sfarsit am rezolvat cu driver-ul de la placa de sunet, rezolvarea a fost Windows 7 :)). Maine dau test la geografie si latina, ma duc sa invat.

~ Nu mai postati aiurea ca dupa ne inchide iar topicul.

Ia uite cine zice sa nu postati aiurea, chiar cel din cauza cui a fost inchis topicul.

E destul de simpla metoda de war,e ceva gen pana acum,doar ca acum war-ul dureaza o ora - o ora jumate

E metoda de pe vremea lui Oasis.Chiar d`aia am ales-o ca e simpla si pe placul tuturor.

salut,ce faceti ? insfarsit am intrat si eu pe forum fiindca nu mia mers 3 zile,infine am aflat ca servarul va fi deschis azi sau maine,se fac update-uri pentru cei codati si nelogati,sper sa se deschida azi:)

Cand ai aplicat in Paterno ai raspuns cu "da" la intrebarea "Esti in stare sa scri corect din punct de vedere gramatical ?".Pune si tu cratima,desparte cuvintele unde trebuie...

*Nu inteleg de ce "sperati" sa se deschida azi daca zice CLAR ca maine/zilele urmatoare se va deschide...