Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata! Ce faceti? Aseara am fost rupt, acum sunt bine :)

Atentie!Membrii Arms,verificati topicul Arms,au fost sanctionati cu avertisment cei care nu au trimis PM cu /stats.

Auzi Noway.. am si eu o intrebare: Pentru ce am eu si mr.knnz 1/3 ? Suntem in factiune de 2-3 zile. Eu stiu, ca in toate mafiile care am fost pana acum, nu din prima saptamana se trimite ss, + ca in prima saptamana, mai ales in cazul nostru, nu putem face toate mats. Si in toate mafiile care le stiu nu se da SS din prima saptamana, chair daca faci mats.

Anyway.. daca eu intram vineri seara in factiune si atunci trebuia sa iti dau ss nu ? Nu te inteleg...

Edited by HawKer

Buna dimineata! Ce faceti? Aseara am fost rupt, acum sunt bine :)

Auzi Noway.. am si eu o intrebare: Pentru ce am eu si mr.knnz 1/3 ? Suntem in factiune de 2-3 zile. Eu stiu, ca in toate mafiile care am fost pana acum, nu din prima saptamana se trimite ss, + ca in prima saptamana, mai ales in cazul nostru, nu putem face toate mats. Si in toate mafiile care le stiu nu se da SS din prima saptamana, chair daca faci mats.

Anyway.. daca eu intram vineri seara in factiune si atunci trebuia sa iti dau ss nu ? Nu te inteleg...

Sincer,crezi ca ma intereseaza ce dadeai in alte mafii? Mie imi trebuie PM sa vad cate mats aveti,nu v-am obligat sa faceti 30k din prima saptamana,doamne fereste. Vreau doar sa stiu cate mats. aveti.Nu sarii asa tare.Dar si din partea voastra ar trebuii sa existe un interes fata de job.Ba daca totusi plec undeva,ii zic si eu lui NoWay25 in joc "Ba Noway,sambata nu pot da PM,nu-s acasa" .Nu v-am obligat niciodata sa faceti mats. chiar daca trebuia sa faceti asta,Multi aveti foarte putine mats si nici nu aratati putin interes. E prima data cand dau Avertismente si imi si sariti in cap.Poate asa va invatati minte sa ganditi inainte de a pleca undeva,nu doar pui o cerere si te-ai dus.Arata-mi putin interes si iti arat si eu partea mea buna.

Avertismente sterse la Hawker si Knzz- Mefx noul sublider Arms.Felicitari.

Edited by NoWay25

Noway, scuze, nu am sarit chiar asa de rau si nu vreau sa ne certam. Dar chestia cu interesul nu prea ai gandit-o foarte bine. Eu si Knnz am stat aproape tot timpul cat am fost on pe server la materiale, ii puteti intreba si pe cei care mai erau ON. Doar ca nu avem tot timpul sa stam sa ne jucam.

Stii ceva.. ? Da-i pace.

Succes Yusuf & AndreiONS !

Sall all, imi pare rau ca nu pot fiactiv dar misa stricat placa video si tre sa-o duc la reparat , merge pc-ul dar nnu pot juca nimic si ecranul mi-e tot alb-verde , o sal duc la reparat dar nu stiu cat va dura

Nu e asa grea limba romana, dar macar incearca sa o inveti.

Se pare ca momentan nu se poate rezolva problema.Incerc sa rezolv cat mai repede.Am instalat windows-ul dar am in continuare probleme cu netul.Daca persista problema trebuie sa merg la iei la firma sa imi schimbew modemul X(

ON: Voi ce mai faceti/ziceti?