Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai da! :)

Fara post-uri de genul asta... Sa contina minim o propozitie / fraza ca altfel te sanctioneaza nenea GM-ul si colegul tau DaniBoss2012 sau ne da nenea colegul si liderul tau Ecs7azy TC la discutii.

Buna seara. Am revenit si eu in iubita familie Paterno.. unii colegi ma cunosc de mult timp si sper sa facem o treaba buna impreuna!

Welcome back.

Neata colegi, ce faceti?

Inregistrati-va si voi aici daca vreti sa mai avem internet pana la vara:

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

Buna dimineata Paterno!

*Am plecat la scoala,mai bine zis in iad..Ne vedem diseara.Bafta!!

Tu esti exact ca mine :)) Stai toata noaptea dormi 2-3 ore si pleci la scoala :)))

@ Buna dimi :*

Buna dimineata, ChevChelios a renuntat la lider :)) Acum sunt fara lider TCC, Cuneo si Corleone. Ies putin pe afara, reintru pe la 2. Bafta!

Eu sincer nu am nimic cu Chev, este o persoana de nota 10 iar daca a renuntat il inteleg perfect, are si el o viata si o varsta, este printre cei mai 'batrani' dupa comunitate... Insa in mandatul sau Corleone nu cred ca a realizat ceva pus la punct... Ceva bine definit... Insa ca orice alt lider, a facut o treaba buna indiferent de circumstante si cum am spus dintotdeauna si ma repet din nou 'Sa fii lider Corleone este una dintre cele mai grele atributii, ajungi sus si la o singura scanteie esti jos..'.

@ Buna dimi :*

Zici ca esti Crudu. =)) "Buna dimiii". :))

Buna dimineata, ChevChelios a renuntat la lider :)) Acum sunt fara lider TCC, Cuneo si Corleone. Ies putin pe afara, reintru pe la 2. Bafta!

Lol. :O Oare cand o sa se aleaga? TTC si Cuneo daca nu ma incel, au vreo saptamana de cand nu au lider.

#E server off sau e vreo poblema la mine?

Fara post-uri de genul asta... Sa contina minim o propozitie / fraza ca altfel te sanctioneaza nenea GM-ul si colegul tau DaniBoss2012 sau ne da nenea colegul si liderul tau Ecs7azy TC la discutii.

Incearca sa faci niste posturi mai consistente. In caz contrar, vei fi sanctionat.

*Noapte buna Paterno.

Am inteles sa traiti!

Buna dimineataa, LoLLi ai dormit si tu ceva azi-noapte? /:)(:|

Pai la ce-i in Bucuresti. :)) Am auzit ca s-ar putea sa ramana inchise toata saptamana. Chestia e ca, ne bucuram noi acum, dar dupa la recuperare...

Pai oricum nu ma duc la recuperare, deci .. e cam acelasi lucru pentru mine :)). Nu cred ca se inchid toata saptamana.