Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata , sper ca la urmatorul war vom avea mai mult succes, daca stam organizati ii puteam batea aseara dupa ce au vazut ca i-am batut la HQ s-au baricadat la pod.

Edited by sorynRO

Salut, imi cer mii de scuze pentru inactivitatea mea, am postat ieri la inactivitate, am ceva probleme cu tastatura, am incercat sa le rezolv intr-un mod mai convenabil pentru mine, insa nu se poate. Sper ca in ziua de maine sa imi cumpar una noua, si sa imi reiau activitatea.

O seara buna tuturor.

Hellllllaaaaauuuuuuuuu Paternooo! Mi-a fost dor de voi si din cand in cand se mai trezeste cate un destept ca sa-mi aduca aminte de acest joc nebun pe care am facut atatea si atatea... (sa-i multumim lui lesinatu de ALLEN, ca datorita lui am intrat acum pe forum) si asadar am venit si pe la voi sa va intreb de sanatate.. Printre picaturi ma mai informeaza si pe mine lumea si am inteles ca v-a cam ars Corleone, dar asta nu este o problema deoarece Paterno este si va fi intotdeauna o mafie puternica si cu bune si cu rele, nu poti fi mereu pe primul loc, trebuie sa mai ajungi si pe altele ca sa ai pentru ce lupta ca altfel devine o chestie monotona si asa mai departe bla, bla..

Mi-a fost dor sa scriu aici, din nou sper ca nu am deranjat pe nimeni, va pup si aveti grija de voi si nu uitati, cu bune si cu rele, sunteti o familie, nu va mai certati, e un joc, profitati la maxim de el :X

Hellllllaaaaauuuuuuuuu Paternooo! Mi-a fost dor de voi si din cand in cand se mai trezeste cate un destept ca sa-mi aduca aminte de acest joc nebun pe care am facut atatea si atatea... (sa-i multumim lui lesinatu de ALLEN, ca datorita lui am intrat acum pe forum) si asadar am venit si pe la voi sa va intreb de sanatate.. Printre picaturi ma mai informeaza si pe mine lumea si am inteles ca v-a cam ars Corleone, dar asta nu este o problema deoarece Paterno este si va fi intotdeauna o mafie puternica si cu bune si cu rele, nu poti fi mereu pe primul loc, trebuie sa mai ajungi si pe altele ca sa ai pentru ce lupta ca altfel devine o chestie monotona si asa mai departe bla, bla..

Mi-a fost dor sa scriu aici, din nou sper ca nu am deranjat pe nimeni, va pup si aveti grija de voi si nu uitati, cu bune si cu rele, sunteti o familie, nu va mai certati, e un joc, profitati la maxim de el :X

Salut,nu deranjezi pe nimeni,cel putin asa cred eu.Si da,asa e,nu poti fi mereu pe locul 1,mai cazi,dar asta e,sunt perioada,ne vom reveni noi :).

Salut,nu deranjezi pe nimeni,cel putin asa cred eu.Si da,asa e,nu poti fi mereu pe locul 1,mai cazi,dar asta e,sunt perioada,ne vom reveni noi :).

Ma bucur sa vad ca inca esti lider, asta e o chestie de respectat :)

Succes in continuare, si nu pune botul la ce spune nimeni ca am auzit si eu niste zvon-uri.

Aveti grija de voi copii, ne mai auzim :)

P.S.La Paterno numai cei cu numele de 'Adrian' pot fi lideri =)))

Succes in continuare, si nu pune botul la ce spune nimeni ca am auzit si eu niste zvon-uri.

Multumim LoLLi! Sper sa te reapuci ma... si sa vii si tu la noi din nou in Paterno :(

Bun venit celor noi, speram sa va acomodati rapid, sa fiti acitiv si sa rupem impreuna la war. Arms nu uitati sa postati raportul, vreau ca toata lumea sa-l posteze indiferent ca e vechi/nou, ca nu are minimul de materiale, toti il postati pt. ca vreau sa vad cate materiale aveti fiecare si alte lucruri. Pana la ora 19:00 vreau ca toata lumea sa aibe postat raportul.

Da,bine zis "inca",sunt unii care ma fileaza :)),vor sa ma dea jos,dar nu prea reusesc,ca nu prea mai calc pe bec,am totusi o experienta de 3 luni aproape.Daca ai timp poti posta in fiecare zi/seara aici din partea mea,nu cred ca se supara nimeni.

Salut, am revenit de la liceu. Merg sa imi fac un dus, manac ceva si o sa merg afara. Nu cred ca o sa intru azi in joc. O sa iti trimit un PM b0d0, pentru a nu exista probleme dupa.

Succes.