Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ajutooor va roog...

Am iesit pentru 2 secunde dupa sedinta, am vrut sa ma loghez si nu mai merge sa intru in joc. pur si simplu incerc sa intru pe sv si nu mi se face legatura cu jocur imi ramane desktopul normal:| .Am reinstalat tot si la fel imi face! ce sa fac??

Felicitari tuturor pentru rank.

Ajutooor va roog...

Am iesit pentru 2 secunde dupa sedinta, am vrut sa ma loghez si nu mai merge sa intru in joc. pur si simplu incerc sa intru pe sv si nu mi se face legatura cu jocur imi ramane desktopul normal:| .Am reinstalat tot si la fel imi face! ce sa fac??

Arunca PC'ul.

Noapte bună Paterno, mă duc la somn că mâine la 6 dimineaţa mă trezesc. Eu mâine decolez să merg în Romania, dar o noapte stau în Bucureşti, şi ajung în Călimăneşti doar Luni cred. Deci până Luni nu voi fi online, aveti grijă ce faceţi, vorbim Luni, baftă şi un weekend plăcut în continuare.

Edited by Zww

Noapte bună Paterno, mă duc la somn că mâine la 6 dimineaţa mă trezesc. Eu mâine decolez să merg în Romania, dar o noapte stau în Bucureşti, şi ajung în Călimăneşti doar Luni cred. Deci până Luni nu voi fi online, aveti grijă ce faceţi, vorbim Luni, baftă şi un weekend plăcut în continuare.

Bucurestii Bunn :> si eu tot in Bucuresti stau,drum bun :*

Noapte Buna,Paterno ma bag si eu la un film si dupa la somn, a fost o sedinta frumoasa azi.

Buna dimineata Paterno. Din nou o saptamana nasoala de scoala, plina de ascultari si teste.

Abia astept sa treaca si saptamana asta si stim ca am scapat cu totii.

Ne auzim diseara cand ma intorc de la liceu, succes.