Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata PATERNO ! Acum m-am trezit si eu. Ne vedem in game pana pe la vreo 11:30 :).

Hai salut, eu am plecat la scoala. Ne auzim diseara la antrenament.

Salut, ce zi aiurea =))) Proasta aia de contabilitate a venit si ne-a anuntat ca dam test cu 1h inainte de ora ei X( Si jumatate de clasa a plecat iar eu am ramas in urma ca am avut niste treaba prin scoala, cand sa ies din scoala era o profa care-mi cerea bilet de trimitere de la medicul scolii, mi-am luat biletul de trimitere de la aia si mi-a dat o pastila + alte 3 cutii cu puf pentru nas si pastile, ce idioata, puteam sa-mi deschid farmacie cu alea X(

Edited by AiMEEER

Salut, ce zi aiurea =))) Proasta aia de contabilitate a venit si ne-a anuntat ca dam test cu 1h inainte de ora ei X( Si jumatate de clasa a plecat iar eu am ramas in urma ca am avut niste treaba prin scoala, cand sa ies din scoala era o profa care-mi cerea bilet de trimitere de la medicul scolii, mi-am luat biletul de trimitere de la aia si mi-a dat o pastila + alte 3 cutii cu puf pentru nas si pastile, ce idioata, puteam sa-mi deschid farmacie cu alea X(

=))))))))))))))))))))))))) Doamne

Neata baieti, am ajuns si eu acasa, ma duc sa bag ceva la "mat" si ne auzim in game.

Mda, nu am rezolvat mare lucru, ba chiar e mai rau :)))

"Bun, m-am gandit la voi si am discutat cu Byfydo, Teylo si Kelton, ceea ce vreti voi nu se poate intampla, adica sa nu mai venim la war, dar noua metoda va suna cam asa:

* WAR-ul între mafioţi se va pedepsi cu wanted 1 "WAR" fără drept de predare, iar wanted-ul va fi acordat direct fără somaţii în prealabil tuturor mafiotilor de pe turf. Nu vor exista favorizări, şi orice mafiot (fie el admin, sau orice alt jucător) va primi wanted.

* Nimeni nu va mai putea interveni pe cont propriu la WAR. Membrii departamentelor se vor organiza într-o echipă mare şi vor folosi vehiculele departamentelor pentru intervenţie. Pentru organizare / adunare folosiţi [/d]. Se va respecta următorul şablon:

- Se va forma o echipa de 10 cops (minim). Se va face un screenshot de catre organizator, ca sa dovedeasca ca au fost prezenti 10+ cops la WAR.

-Cei 10+ cops vor fi organizati in 2 echipe. O echipa va da wanted unei mafii, cealalta se va ocupa de a doua mafie prezenta la war.

*La HQ-urile mafiilor nu se va face nici o exceptie, regula ramane aceeasi. Daca mafiotii al caror HQ este atacat vor iesi din HQ vor primi wanted.

Ce pot sa zic, aveti cam urmatoarele optiuni:

1. Cand venim noi sa fugiti.

2. Sa patrulati cu masina pe turf sa faceti drive-by.

3. Ori va aliati cu mafia care aveti war sa ne omorati, asa mai castigati niste timp.

In felul asta nu se mai fac favoruri la war.

Ce pot sa va zic, succes."

Nick: Show.

• Level: 47

• Rank: 2

• Vechime: De cand ai lideru

De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Nu mai am timp de game,as vrea sa ma retrag undeva in hitmen/departament gen pd dupa acea cred ca ma retrag!

• Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?: Rizea tineo tot asa,poate o so readuci la vehiul nivel de OLD PATERNO!GG FOARTE BINE

Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Paterno family pentru minim doua saptamani: Da.

• Alte precizari:Multumesc de sansa acordata!!!! Poate o sa mai revin

Esti but =)))))

Asa trebuia sa scrii

Nick: Show.

• Level: 47

• Rank: -10

• Vechime: 20 de ani

De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Eu sunt gay si nu ma pot integra foarte bine... :-<

• Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?: Paterno e tare, mai ales Jackson

Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Paterno family pentru minim doua saptamani: NU

• Alte precizari: Jackson, sunt fanu-l tau nr. 1

Noroc, am ajuns si eu acasa de la liceu.

M-a luat o raceala... nu ma mai pot opri din tusit..

Cat despre topicul acela cu regula de la war, din rau s-a transformat in si mai rau. Din ce a zis dre de acum nu doar aia care sunt prinsi ca trag vor primi wanted, ci cum vor fi vazuti la war vor primi wanted, deci, in concluzie, e clar.

Salut turner,o sa va descurcati voi,o sa ii antrenezi bine

mai bine era cum era in OLD TIME adica un war in fata la un burger retras din oras 30--40 min depinde de lider ffara cop si doar $$ in hq asa cum e acuma multi sunt obsedati sa aiba turf daca nua i ziic ca nu exista,atuncea era si distractie si detoate

Edited by ShOw

mai bine era cum era in OLD TIME adica un war in fata la un burger retras din oras 30--40 min depinde de lider ffara cop si doar $$ in hq asa cum e acuma multi sunt obsedati sa aiba turf daca nua i ziic ca nu exista,atuncea era si distractie si detoate

Nu merge sa iti dau +, pt. ca am dat azi, ca iti dadeam

Respect OLD TIME.. :* SUcces show, you miss me >:D<<'> :((((((

Corect, asta am spus si eu. Era mult mai frumos inainte. Nu te mai stresai atat. Nu mai era dependenta asta si foame dupa multe zone. Mult mai putine certuri si mult mai putini nervi. Totul era de distractie, fara copi, fara stres, fara... asta este, mi se pare o noua prostie aceasta metoda de war. Mafiile nu mai sunt ce au fost o data, deja multa lume nici nu vrea sa mai auda de mafii. In ritmul asta, se va scadea rau de tot. Asta este, nu putem controla noi metodele, nu putem controla ce se intampla. Ce o fi o fi, luptam in continuare.

# Succes in continuare Show, mi-a facut placere sa am un coleg ca tine.