Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Paterno Family ! Imi e dor de voi, imi e dor de vremurile bune, imi e dor de aceasta factiune minunata si de atmosfera din ea. Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez un calduros "Sarbatori fericite". Ascultati de rizEa si nu-l suparati, stie ce face. O sa ne vedem curand, promit !

Va pupa Ecs ! <3

Te asteptam ecs , sa luam tot lv / ls :)

Salutare Paterno Family ! Imi e dor de voi, imi e dor de vremurile bune, imi e dor de aceasta factiune minunata si de atmosfera din ea. Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez un calduros "Sarbatori fericite". Ascultati de rizEa si nu-l suparati, stie ce face. O sa ne vedem curand, promit !

Va pupa Ecs ! <3

Hai inapoi, ba, stiu ca ti-e dor de noi.

Doar pe Tratecu sa nu-l pupi, e mai scarbos de fel.

Bun venit in sanul familiei (celor noi ma adresez), un singur cuvant : RUPETI ! :))

Acum am venit si eu de la un ranked la lol, win lejer :D. Intru si eu acum in joc si, sa nu uit, felicitari pt. warurile de astazi baieti, asa sa o tinem in fiecare zi de war si suntem "bossi".

CITITI ASTA ! =))

N
ume in joc: 0merta

L
evel: 19...mi-s mic...incepator

V
arsta (reala): 13..dar sunt matur pt varsta mea...asa mi se zice

F
actiunile anterioare (specificati rankul): FBI Hitman Cuneo

C
el mai mare rank detinut intr-o factiune (precizati factiunea): nu me laud

M
otivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune (specificati cum ati parasit factiunea): Ca sa specifim cum am parasit factiunea.../uninvite 0merta 0

L
ink catre demisia din ultima factiune (daca exista): daca,dar nu prea e cazu

D
e ce doriti sa va alaturati familiei Corleone: nu-mi amintiti de ce scriu aplicatia cu o mana...cealalta e in usa..

C
ate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 2+

C
um inveti la scoala ( dimineata / dupa amiaza - specificati )?: Sunt asteptat la scoala de dimineata..

I
ntervalul de timp in care joci SA:MP: variaza

P
oti fi prezent la waruri in intervalul 18:00 - 22:00 in zilele de luni , miercuri , vineri ? desigur

D
aca veti intra in familia Corleone cat timp veti ramane alaturi de noi?: cat o sa ma simt bine

C
u ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?: bisnita si omoruri.

N
ickname-uri anterioare: [bis]n3bunel..ups..iar uit ca nu-s collo...

A
veti capacitatea de a lucra in echipa?: oho...da...dar la war ma duc singur si mor..sper sa castigam warurile sa nu iau titluri de the best luzar.

A
veti capacitatea de a scrie corect gramatical?: imi e destul de greu sa ma prefac ca am aceasta capacitate..sa-mi fie cu iertare cand scriu in felul ce ma defineste..

A
ti avut conflicte cu un membru al familiei Corleone?:

S
kill-uri la job-uri secundare:Nu am 5 la Lawyer/NR/Rob/Arms

M
otto-ul personal:My opinions may have changed, but not the fact that I'm right/You remind me of when I was young and stupid/It’s ok if you disagree with me, I can’t force you to be right/I intend to live forever. So far, so good. There's plenty of them.

M
otto-ul familiei: Cine nu-l stie?

V
ei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din familia Corleone ?: da

E
sti de acord sa stai minim 2 saptamani in familia Corleone (in caz contrar vei fi demis cu FP 60/60)?: o sa stau cat o sa ma simt bine si nu o sa fac probleme..desi imi propun sa nu se ajunga aci.

V
ei fii activ (in caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:

V
ei participa la toate evenimentele familiei Corleone (in caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?: incerc.

P
oza cu /stats:

R
PG stats (bara):
bar-000010283.png

C
ate warn-uri ai in joc? (motiv):0

A
ti avut ban? (motiv): pe vremuri

E
sti pe Blacklist la o anumita mafie/factiune? (specifica): nu

I
n cazul ca te aflii pe BL unei mafii/factiuni esti de acord sa platesti ca sa fi scos?: nu

A
lte precizari:

=)))))))))))))), ce ziceti de asta?

Simtiti-va ca maine mai luam 2 daca ne ajuta Dumnezeu. :)))

asa sa fie mickule [-o<

>> neatza , ce mai faceti , eu acuma m-am trezit si vad din fericire ca nu am primit nimic la complains :X , hai ca ne vedem mai incolo si pe sa:mp :D