Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca e pe besturi pot sa-mi etalez si eu zecile de besturi :)). Am ceva :-? . Cam slab ba Sebi...

Salut baieti, acum am venit si eu de la scoala, ma duc sa mananc ceva si am sa intru in joc. Astazi waruri, poate luam ceva.

Salut, am venit si eu de la scoala. Ce dracu ma ati inebunit toti numai cu semnaturi cu masini care fac drift ? 8-|

Care toti? Am eu si Show deocamdata, pe altcineva nu am mai vazut

Inventam o noua moda.. :))

Am plecat succes cu Mafia. Multi nu ati vrut sa vin aici si de asta mi-am dat mai mult demisia. Nu vreau sa stau aici sa fiu injurat. Am suportat si antrenamentul ala si pe strada am poze dar nu ati patit nimic. Deci na.. Totul are o limita.

Multumesc tuturor care mi-au fost alaturi. Imi cer scuze Rizea , Toha si B0d0. Aveti grija ce faceti acolo.

Succes in continuare, mi-a facut placere sa cunosc inca cateva noi persoane, succes cu factiunea rizea si multumesc inca odata pentru a doua sansa pe care mi-ai acordat-o. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa te ajut cu mult mai mult decat ce am facut, succes.

Am plecat succes cu Mafia. Multi nu ati vrut sa vin aici si de asta mi-am dat mai mult demisia. Nu vreau sa stau aici sa fiu injurat. Am suportat si antrenamentul ala si pe strada am poze dar nu ati patit nimic. Deci na.. Totul are o limita.

Multumesc tuturor care mi-au fost alaturi. Imi cer scuze Rizea , Toha si B0d0. Aveti grija ce faceti acolo.

Succes in continuare, mi-a facut placere sa cunosc inca cateva noi persoane, succes cu factiunea rizea si multumesc inca odata pentru a doua sansa pe care mi-ai acordat-o. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa te ajut cu mult mai mult decat ce am facut, succes.

Baaaa pacat ca ati plecat o sa-mi fie dor de voi dar tinem legatura sper ! :* Aveti grija de voi si cea ce faceti !Succes si bafta in continuare ! :*

Al vostru ShOppS :* :* :* !

Bafta turnache , pacat ca ai iesit

# stati chill nu e nevoie sa iesiti pt waruri pierdute... :-J , am stat 2 luni fara turfs nu trebuie sa iesim acuma ca am luat o gura de aer , vindem licente putin :))

# hai ca ma duc si eu ma uit la un film , va pupa raduku class=

edit: andrei poftim!!!

Edited by Raddduku

Salutare! Bafta in continuare Wizz si Just, pe viior sper sa fim din nou colegi. Pana una-alta am si eu o intrebare, nici voi n-ati primit mail cu parola?

PS. Go pe Pro TV ca e film bun.

Eu am primit imediat parola, am dat recovery si intr-o secunda a venit :-?

Clar, iar am dat fail la rob cu Adrian cap de bidon :| ma chinui de 40 de ore sa fac skill 4 X( dar nu-i nimic pentru asta o sa piarda Realu in seara asta si o sa arunce in Dunare de rusine =)))))

Eu am primit imediat parola, am dat recovery si intr-o secunda a venit :-?

Clar, iar am dat fail la rob cu Adrian cap de bidon :| ma chinui de 40 de ore sa fac skill 4 X( dar nu-i nimic pentru asta o sa piarda Realu in seara asta si o sa arunce in Dunare de rusine =)))))

Adrian cap de bidon? =)) =))

Da.... suna bine, nu ? :)))

Ma duc la Tv, meci - Real - BARCELONA

Succes in continuare celor care au plecat s-a vazut ce fel de playeri sunt... cand ne merge greu : D.E.M.I.S.I.E only solution :-J

Atata timp cat nu eu sunt "victima" suna bine. =)) =))

Gata, am gasit si eu meciu'. La Steaua te-ai uitat?

Only Traznitii

Edited by BTD r0oneY

Buna seara, Paterno.

Vad ca deja a inceput sa devina ceva clasic, ca dupa fiecare war day sa fie si minim o demisie.

N-are nimic, de luni ajung eu la war-uri!

Dar cine va mai face log-ul la war-uri? :))

Edited by SpecialOne03