Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare negriloooor :X mi-am facut si eu timp sa intru pe forum, probabil mai incolo in game, daca nu pe 20 voi fi prezent, ce mai faceti ?

Bafta Rusule, macar lasa-i contul... cand te plictiseai mai dadeai un connect pe server ;))

Nu m-am gandit la asta, faza e ca Kelton fix pe mine a stat si a vazut ca am cod .. ma rog

Salut baieti, care`i treaba, ce sa mai intamplat azi ca eu am fost plecat?

Am luat ban :X

neata baieti, ce mai e nou pe aici ? inafara de banarea lui rusu?

Cosmin, eu nu am postat raportul la Arms pentru ca mi`a confiscat gaborii 1 milion 200k de materiale si acuma mai am 850 materiale, mia perit tot cheful sa mai fac materiale...

Ce rost are sa mint frate? Meghy mi le`a confiscat, si este si din Galati de la mine, nui nimic rezolv eu in particular cu el:>...si apropo draxxor am Skill 5 la Arms si deasta aveam asa multe.

ATENTIE:

Maine 18 Februarie 2013 ora 17:45 vreau sa fiti toti in HQ,cine lipseste va primii FW.Cine nu poate sa vina sa faca invoire dar cu un motiv bine intemeiat,daca vad motive prostesti o sa vi se anuleze invoirea si veti fi sanctionati.

De astazi inainte nu veti mai putea face invoiri la toate activitatii-le,doar la 2 dintre ele,daca faceti 3 invoiri,a 3-a invoire va fi anulata si veti fi pusi absenti la activitatea respectiva.

TOPIC CLOSED pana maine seara.

Edited by BTD rizEa