Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fiecare cu ce-i place.. :)

Da :)) noi cu SA:MP el cu mandra :))

Scuzati ca postez in topicul vostru de discutii dar daca cineva imi mentioneaza numele trebuie sa ma implic, nu ma intereeaza cearta voastra dar o sa va raspund la unele posturi.

Marynyc sa iti zic pe fata, e clar macabru = decapricio sa stii si tu

Decapricio e Decapricio, eu sunt macabru, suntem 2 playeri diferiti si foarte buni prieteni, cere si ip'urile la Kelton daca nu ma crezi.

@, Macabru @, e doar un simplu membru, si un ascultator de rap, ce treaba ai tu cu el ?

Respect Bro.

Numai conteaza macabru nu exista pentru mine! Are 2 fete ii spui secrete si peste 2 zile barfeste!

Mereu cand ma uit in oglinda eu vad o singura fata, nu cred ca am 2.

Chiar nu imi pasa ce face nu vreau sa mai vb cu el in viata mea!

Da, sincer nici eu nu as vrea sa mai fie adevar in viata mea dar asta e, nu le putem avea pe toate nu? adevaru doare nimeni nu il vrea in viata.

@, Stai calm ca nu esti tu usa de biserica. Contul BlackMan a fost al tau, si avea o reputatie destul de proasta, nu degeaba a luat ban permanent.

Da, a recunoscut pe Frecventa clanului acum cateva luni ca era el mare jmecher, ca vindea conturi si alete, am facut poze i-am trimis PM lui kelton si i-a dat ban.

Inca o data, ma scuzati ca am postat aici dar mi-a aparut @Mention si am citit posturile de la ora respectiva, daca aveti ceva de adaugat Decapricio si/sau Laurentiu ma cautati prin PM

Scuzati ca postez in topicul vostru de discutii dar daca cineva imi mentioneaza numele trebuie sa ma implic, nu ma intereeaza cearta voastra dar o sa va raspund la unele posturi.

Decapricio e Decapricio, eu sunt macabru, suntem 2 playeri diferiti si foarte buni prieteni, cere si ip'urile la Kelton daca nu ma crezi.

Respect Bro.

Da, sincer nici eu nu as vrea sa mai fie adevar in viata mea dar asta e, nu le putem avea pe toate nu? adevaru doare nimeni nu il vrea in viata.

Da, a recunoscut pe Frecventa clanului acum cateva luni ca era el mare jmecher, ca vindea conturi si alete, am facut poze i-am trimis PM lui kelton si i-a dat ban.

Inca o data, ma scuzati ca am postat aici dar mi-a aparut @Mention si am citit posturile de la ora respectiva, daca aveti ceva de adaugat Decapricio si/sau Laurentiu ma cautati prin PM

Mda, nu ai facut bine ca ai postat aici...s-ar putea sa iei warn pe forum...

Iar incepem cu spamu? :D Rowe, am dat rob :>

Da, dece nu ?:))

Nici chiar asa :))

Ba asa e :)) iti zic eu

Nu stau sa fac spam cu tine marynyk >_>

Bun baiat, te-am educat bine! De frica nu stai sa faci spam cu mine!

Neah, adminii se uita la top posters ca sa vada cui sa dea warn :)) I'm out of this.

Ce sa zici si tu :)) acuma ca te-am intrecut gata...se uita la top posters da ieri? cand erai tu primu? nu se mai uitau adminii :))

Respect Bro.

Tu din ce film ai mai aparut ?

Ce sa zici si tu :)) acuma ca te-am intrecut gata...se uita la top posters da ieri? cand erai tu primu? nu se mai uitau adminii :))

Ce faci ma vagabonato ?

Tu din ce film ai mai aparut ?

Ce faci ma vagabonato ?

ce req sa fac...oleaca de spam paicisa...:)) asa zice HIT :))

Aaa..vorbesti cu tradatorul..

Dece e tradator ?:))) ca eu nu stiu faza :)

Ti-am zis ca nu mai ai ce discuta cu mine, pentru faza aia ;)

Ce a facut ?:)) ca eu sunt curios :)

Dece e tradator ? :))) ca eu nu stiu faza :)

Eram pe sykpe cu el si cu inca cativa prieteni de-ai lui aseara pe la 1...Si omu da pe 112 ca dau rob...Dupa mai vine face dm pe noi nu ne lasa sa dam rob, ne bubuie de vreo 3-4 ori..Am mai si vorbit cu Sonny sa nu-l dea afara ieri..Asta e ``familie`` ? :| Eu nu cred..

Ti-am zis ca nu mai ai ce discuta cu mine, pentru faza aia ;)

Ia gata, nu ma milogesc de nimeni. Daca esti batut in cap si nu intelegi ca glumeam, asta e. Toti aia cu care ai dat rob erau colegi de liceu cu mine si mureau de ras pe skype. Salut.

Cica ai vorbit cu Sonny sa nu ma dea afara. Lawl, ma inteleg foarte bine cu Sonny, nu stiu de unde ai scos-o. Singurul motiv pentru care am venit in Southern era ca sa il ajut pe Sonny sa ia turfuri.

Edited by TheHiT

Ia gata, nu ma milogesc de nimeni. Daca esti batut in cap si nu intelegi ca glumeam, asta e. Toti aia cu care ai dat rob erau colegi de liceu cu mine si mureau de ras pe skype. Salut.

Cica ai vorbit cu Sonny sa nu ma dea afara. Lawl, ma inteleg foarte bine cu Sonny, nu stiu de unde ai scos-o. Singurul motiv pentru care am venit in Southern era ca sa il ajut pe Sonny sa ia turfuri.

Eram pe sykpe cu el si cu inca cativa prieteni de-ai lui aseara pe la 1...Si omu da pe 112 ca dau rob...Dupa mai vine face dm pe noi nu ne lasa sa dam rob, ne bubuie de vreo 3-4 ori..Am mai si vorbit cu Sonny sa nu-l dea afara ieri..Asta e ``familie`` ? :| Eu nu cred..

Lol :)) cum sa suni frate la 112?? totusi...putea sa dea fail la rob...daca nu a si dat...si sa vezi dupa ce te injura...

Eu unul zic sa va impacati :))ca cearta asta nu duce nicaieri...

Lol :)) cum sa suni frate la 112?? totusi...putea sa dea fail la rob...daca nu a si dat...si sa vezi dupa ce te injura...

A dat fail la rob, stai linistit :)) Aia cu care a dat rob imi dadeau SMS in joc unde sunt ca sa vin sa le bubui masina :D Toti faceau misto de Rowe :))

Eu unul zic sa va impacati :))ca cearta asta nu duce nicaieri...

Nu am cu cine sa ma inteleg .

A dat fail la rob, stai linistit :)) Aia cu care a dat rob imi dadeau SMS in joc unde sunt ca sa vin sa le bubui masina :D Toti faceau misto de Rowe :))

Poi si aia se bucurau ca stateau 6k sec in jail ?:)))