Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poi la noi nu e greu sa facem alta pagina :))

Hai pe treaba atunci . :))

Hai mai repede sa scapam de imaginea aia.

Ala e ma.. Sa-mi bag pl in ea..Ascult muzica si nu pot sa fac si eu spam ca mi se aude aia incontinuuu ..

Hai pe treaba atunci . :))

Ala e ma.. Sa-mi bag pl in ea..Ascult muzica si nu pot sa fac si eu spam ca mi se aude aia incontinuuu ..

Usor cu limbaju :)) ca iei warn

Slava cerului, liniste si pace.

:))) Ce-ai ma? te apuca la ore fixe? :))

Ba fratilor, care e melodia aia noua cu PARAZITII, ca o spus unu ca i aparut o melodie noua :D daca o sti-ti lasati-mi un PM

Lasa Parazitii, singura melodie de la Parazitii care imi place e aia cu Toate-s la fel, asculta tata Nane...

Cine e pe primul loc ?:>:>http://forum.b-zone.ro/index.php?app=forums&module=extras&section=stats

Edited by Marynyk

Ei lasa nu te mai da lauda ca esti pimu.. :))) =)) daca toata ziua nu iti tace gura si postezi.. :)))

Poi in joc ce sa fac?:)) ca daca ma plimb cu masina imi ia gaborii permisu, daca fac dueluri cheltui prea multi bani, daca ciurui la voi faceti urat, daca trag in altii iau FW...na mai bine stau pe forum :))

Poi in joc ce sa fac? :)) ca daca ma plimb cu masina imi ia gaborii permisu, daca fac dueluri cheltui prea multi bani, daca ciurui la voi faceti urat, daca trag in altii iau FW...na mai bine stau pe forum :))

ce frumos minti..:)) vino si fac mats cu mine..:)))

Ce spam fac vagaboantele aici ..

Na,ce sa facem si noi

ce frumos minti.. :)) vino si fac mats cu mine.. :)))

Am 600k mats, eu nu stiu cum sa scap de ele si tu ma pui sa fac mats :))

Na,ce sa facem si noi

Na,ce sa facem si noi

Na,ce sa facem si noi

Atunci stai pe forum..:))) eu ma duc sa fac mats..:)) aaa , si partea frumoasa nu sunt pe ultimu loc..:))=)) sunt pe al 9..:))):))

Na,ce sa facem si noi

Am doar 241k mats :(
Bun eu am daro 90k mats..X_X dar tu ai skill 5 asa-i..?

Lol creca e lag pe forum ca s-a postat aia de 3 ori :))

Ba fratilor, am si eu o ne-lamurire..:)) La raport Armes , cum trebuie facut cate materiale vandute postezi s-au cate materiale ai facute.. postezi..?

Bun eu am daro 90k mats.. X_X dar tu ai skill 5 asa-i..?

Am skill 3, in curand 4.

Ba fratilor, am si eu o ne-lamurire.. :)) La raport Armes , cum trebuie facut cate materiale vandute postezi s-au cate materiale ai facute.. postezi..?

Nu exista raport la arms.

Edited by TheHiT

Ba fratilor, am si eu o ne-lamurire.. :)) La raport Armes , cum trebuie facut cate materiale vandute postezi s-au cate materiale ai facute.. postezi..?

Nu mai avem raport arme...l-a scos Blade, dar daca te prinde ca nu ai mats, te sanctioneaza, sau ca nu dai arme la war

Uitativa aici nu mai e ca sa va sperie .. :)) e o reclamatie care i-am facut-o la un medic aseara .. :)) nu o vrut s-a imi dea heal ca war si i-am facut post ca nu are voie sa dea heal la war.. http://forum.b-zone..../page__st__1300

Poi nu are voie :)))

Nu mai avem raport arme...l-a scos Blade, dar daca te prinde ca nu ai mats, te sanctioneaza, sau ca nu dai arme la war

nu ma prinde fara mats..:)) aici ma simt chiar foarte bine am 5 zile si ma inteleg foarte bine cu voi sunteti glumeti de treaba , in Fm unde am fost erau cam incapanati daca cereai ajutoru nu prea de ajuta cu Exceptia BruneTTa Deediana...si mai erau care te ajutau cand cereai ajutoru restu erau bofosi..si ma ofticat si mi-am dat demisia de acolo..:))

Voi sunteti va o familie stiti de glume vb la discuri Sariti in ajutor cand este nevoie de ceva.. nu ca aia.

nu ma prinde fara mats.. :)) aici ma simt chiar foarte bine am 5 zile si ma inteleg foarte bine cu voi sunteti glumeti de treaba , in Fm unde am fost erau cam incapanati daca cereai ajutoru nu prea de ajuta cu Exceptia BruneTTa Deediana...si mai erau care te ajutau cand cereai ajutoru restu erau bofosi..si ma ofticat si mi-am dat demisia de acolo.. :))

Voi sunteti va o familie stiti de glume vb la discuri Sariti in ajutor cand este nevoie de ceva.. nu ca aia.

Bine zici,totul e bine si frumos pana la waruri.Sper sa castigam de acum incolo mai multe.