Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vaii doamne, toti ar face orice pentru agentie...Isi lasa factiunile doar ca sa prinda unu loc acolo, nici nu ii accepta macar :| Urat asa ..

Eu unul m-as plictisii in HA...adica na...sincer? nu suport factiunea asta...

Si cum vreti sa devenim cei mai buni?? Adica daca ne certam intre noi si se ajunge la demisii.... si pleaca si aia mai buni. Mai urmeaza sa plece Rowe , Marynyk , nick sau Kassanova.... Adica acum serios... Ciuby se lua de Xes ca are worst la war.... daca va uitati acum la evidenta war va mirati de scorul lui Xes...

Off...O mafie nu consta in turfs..

Eu stiu asta... dar unii nu prea vad ca inteleg.... sincer , era mult mai fain cum era inainte. Fara TURFS. Nustiu , parca era mult mai multa distractie... acum daca o mafie pierde un turf incep toti sa se injure ca cica a fost vina lu ala , ba nu alu ala etc.

Eu stiu asta... dar unii nu prea vad ca inteleg.... sincer , era mult mai fain cum era inainte. Fara TURFS. Nustiu , parca era mult mai multa distractie... acum daca o mafie pierde un turf incep toti sa se injure ca cica a fost vina lu ala , ba nu alu ala etc.

Eh..Tre sa ne adaptam la vremurile de acum ..

Eh..Tre sa ne adaptam la vremurile de acum ..

Si nu stiu ce pana mea vad astia la departamente... adica ce mama masii ii atat de interesant in ele? Il urmaresti pe unu ca sa ii dai Wanted si stai cu radaru.... dar totusi... nu iti lasi factiunea cand are nevoie de tine.

Si cum vreti sa devenim cei mai buni?? Adica daca ne certam intre noi si se ajunge la demisii.... si pleaca si aia mai buni. Mai urmeaza sa plece Rowe , Marynyk , nick sau Kassanova.... Adica acum serios... Ciuby se lua de Xes ca are worst la war.... daca va uitati acum la evidenta war va mirati de scorul lui Xes...

Asta am zis si eu...eu unul nu sunt nici genul sa ma cert si nici daca se ia cineva de mine sa pun la suflet, dar nu toti sunt asa...Multi de la noi au iesit pentru certuri pe /f...TREBUIE SA FACEM CEVA IN LEGATURA CU ASTA!!

Si nu stiu ce pana mea vad astia la departamente... adica ce mama masii ii atat de interesant in ele? Il urmaresti pe unu ca sa ii dai Wanted si stai cu radaru.... dar totusi... nu iti lasi factiunea cand are nevoie de tine.

Stai calm coaie, se intoarce roata !! :)

Stai calm coaie, se intoarce roata !! :)

Adevarat, dar pana se intoarce, mi-e sa nu faca Sonny vreo prostie...si cred ca sti la ce ma refer...

@ bafta mai departe.

Stiu ca au fost unele neintelgeri intre noi, dar, iti urez succes.

Neintelegerile alea sper sa nu mai existe si cu altii...ca eu nu cred ca xes a iesit doar pentru niste neintelegeri si niste /turfs...a iesit cu un scop: HA ...

Adevarat, dar pana se intoarce, mi-e sa nu faca Sonny vreo prostie...si cred ca sti la ce ma refer...

Asta e adevarat... cand vezi ca totul merge prost si ai zis sa nu renunti dar nu mai ai puteri.... Pfoai Doamne fereste....

Am si eu o intrebare : De ce a renuntat LoliPop la paterno?

Edited by KirOseN

Nu am iesit pentru H.A intamplator a recrutat, Succes tuturor. Am astepta o schimbare, schimbarea nu a venit si nu din partea liderului / subliderului..

Nu am iesit pentru H.A intamplator a recrutat, Succes tuturor. Am astepta o schimbare, schimbarea nu a venit si nu din partea liderului / subliderului..

Tu ai asteptat o schimbare din partea unor membrii (nu stiu daca ma aflu pe aceasta lista). Dar se pare ca asta nu a venit... Au fost multe certuri... numai ca nu trebuia sa le bagi in seama... treci peste. Eu unul imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva.

Edited by KirOseN

Mult succes in continuare Xes.

Pacat ca pleci, dar asta e, mergem mai departe.

Asta e adevarat... cand vezi ca totul merge prost si ai zis sa nu renunti dar nu mai ai puteri.... Pfoai Doamne fereste....

Nu a renuntat...a luat ban...din cate stiu eu...

Nu a renuntat...a luat ban...din cate stiu eu...

Bafta mai departe! Mi-a facut placere sa lucrez impreuna cu tine si sa fim in aceeasi familie;)

Din ce cauza ?

Injuraturi admin?? parca??Nu mai tin minte...

Uite RowE, erau afaceri ilegale:

86.55.144.66 LoLLiPoP Kelton 02.07.2012 18:42 permanent afaceri ilegale

Bafta mai departe! Mi-a facut placere sa lucrez impreuna cu tine si sa fim in aceeasi familie;)

Injuraturi admin?? parca??Nu mai tin minte...

Uite RowE, erau afaceri ilegale:

86.55.144.66 LoLLiPoP Kelton 02.07.2012 18:42 permanent afaceri ilegale

Am gasit, am gasit .

Noapte buna dragilor, luati aminte de la mine, fiecare conducere de mafie, isi stimuleaza intr-un mod extrem membrii, ceea ce am realizat azi, cu toate ca am trecut prin multe momente mai neplacute, azi am avut si unul dramatic, eu zic ca ne putem continua treaba cu sau fara un Xes, de la care am tot sperat ca ne va impinge de la spate, noi suntem o familie, incercati sa integeti ca nu un singur membru' ne arata o situatie perfecta de a controla un war, ci cu totii prin schimbarea atitudinii precum azi, incepem sa deslusim o nou pas in ceea ce priveste colaborarea, cu mai putine incidente, care se dovedesc intr-un final sa va traga in jos, nu-i nimic, o sa va impacati cu ideea ca faceti posibila intelegerea din partea voastra. Cat de curand, vom ajunge sa progresam fiecare capitol, indiferent de statutul pe care il avem.

@ Fiecare lider are in minte decizii, care sunt bine controlate, cat despre aceasta situatie, te asigur ca e un caracter puternic, va trece mult si bine pana cand o enormitate ca asta sa fie adevarata.